tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Deli Topiği

Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam

Milleti birbirine kırdırsam

Canım sıkılıyor…

Tarih: 7 Haziran 2007, 14:16 - İp: 213.***.**2.98
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

dertler bana gönül vermiş ben aşkkk sarhoşuyumm...

Tarih: 21 Kasım 2007, 22:29 - İp: 78.***.**7.33
suenomer
suenomer (üye)
Trabzon / Amatör

selammmmmmmm
ben deldi,mmm
jijilerrr

Tarih: 21 Kasım 2007, 22:32 - İp: 88.***.**4.200
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

janımjanım hoşgeldin..biri torun dedi biri benim torun dedi..cıyyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kabus mu ne?

o kadar da demedik
bebek hali kazım bana..aaa kazım ne ya..lazım

neyse
film izliyorum..arada maydonosssss oljemmm...'j' ile hem de

#nehirden' tarafından 21.11.2007 22:52:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Kasım 2007, 22:52 - İp: 85.***.**5.153
berilyum
berilyum (üye)
İzmir / Amatör

günaydın delülerr

yine çok deli hissediyorum bugünn
ya bi günlük vardı buralarda gören varmııı

Tarih: 22 Kasım 2007, 10:28 - İp: 88.***.**0.200
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Gana devlet başkanı dünya kupasında başarılı olan Milli Takım oyuncularına 100.000 $ prim vermek istedi Gana gibi bir ülkede insanlar isyan edince vazgeçti.

Bir ülkede ise adam başı 450.000 Euro prim verilebiliyor.

Birçok ülke dünya kupasını, avrupa kupasını kaldırıyor ama hiçbirisinin federasyon başkanı ağlamaz iken;

Grup elemelerini ikinci bitirerek sadece kupaya katılmayı başaran bir ülkenin Federasyon başkanı ise şark kurnazlığı ile kameralar karşısında yüzünü kapatarak ağlıyor.

Nasılda sevinirdim daha önceleri hatta milli duygularım kabarırdı Milli Takımımız maç kazandığında...

Dün sadece iki futbol takımının mücadelesi idi benim için oynana oyun yani milli piyango kadar milliydi benim için...

O kadar çok insan varki benimle aynı duyguları paylaşan, sevinemeyen duygu karmaşası yaşayan, hayret ediyorum, şaşırıyorum.

Financial Terimden sonra, "Milli Takım", "Mali Takım" olduktan sonra ......

Gerçekten bu duruma gelmemeliydik biz...

İstifa etmek erdemdir...

Tarih: 22 Kasım 2007, 16:14 - İp: 213.***.**2.98
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

fatih'de öyle bir TERİM yok!!

Tarih: 22 Kasım 2007, 17:40 - İp: 85.***.**5.153
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

İşin ironik yanı bu paraları alan insanların vatan millet sakarya edebiyatı yapması...

Dünya kupasını kazanan takımlar bile o paraları vermezken bazılarında primin lafı bile edilemezken bunlara sormak lazım acaba kimin parasını kime veriyorlar diye...

O paralar sponsorlar tarafından veriliyor savunmasını ise kabul etmiyorum sponsorların yaptığı katkı devlete vergi olarak girecek kalemlerden düşülüyor aslında...

Dolaylı yoldanda olsa bizden çıkıyor yani

Umurlarında olmayabilir belki ama kendi adıma 1 kuruş hakkım varsa o 1 kuruşu bile helal etmiyorum...

Fatih hocamız ile Milli takım sözkonusu olduğunda maddi konuları konuşmayız demişti Ulusoy zamanında. Acaba o yüzdenmi ayda 135.000 YTL kemiksiz maaş alıyor

Tarih: 22 Kasım 2007, 17:53 - İp: 213.***.**2.98
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

Futbolculara açık çek??

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy Çarşamba gecesi Bosna maçını kazanırlarsa �futbolculara açık çek vereceğini� söylemiş.
Erkek-kadın haberi okuyan birçok kişi arayarak tepki belirtti.
Gerçekten de çok haklılar, futbol denen spor bu kadar kuralsız, kaidesiz bir spor mudur ki çocuklara çikolata verir gibi futbolcuya para gücüyle motivasyon sağlanmaktadır?
O futbolcular zaten görevlerini yapma bilinci ve isteğiyle oynamayacaklar mıdır ki böyle bir ödüle gerek duyulmaktadır?
Veya maddi sıkıntı mı çekmektedirler ki �para� deyince farklı bir performans sergileyecekleri umulmaktadır?
Bence de aslında milli futbolcuları aşağılayan, küçültücü bir ifade tarzı bu...
Arayanlar arasında �Federasyonun veya Haluk Ulusoy�un dağıtacak o kadar bol parası varsa fakirlere yardım eden, çocukları okutan derneklere versin. Kadın sığınma evi açsın. Memleketin bu kadar sıkıntısı varken görevinin karşılığını fazlasıyla alan futbolculara para dağıtmasın� diyenlerin sayısı oldukça fazla. (Örneğin; �kadın sığınma evi� fikri Kadın Haklarını Koruma Derneği Başkanı Gönül İşler�den geldi.)
Ayrıca bu yapılanın seçimde para veya poşet dağıtarak halkı sadaka kültürüne alıştırmaktan da bir farkı yok.
Hiç ama hiç hoş bir durum değil!

RUHAT MENGİ..

DAHA NE YAZSIN BU KADAR UTANMAZLIK VE AYMAZLIK VARKEN..

SON CÜMLE ÇOK ŞEY ANLATIYOR ASLINDA..!!!

Tarih: 22 Kasım 2007, 18:01 - İp: 85.***.**5.153
cap
cap (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

sevgili tatarbey ve nehirden

sizlere

işte memleketimin yönetim şekli 3 f sistemi

futbol
finans
fiyasko

bir maç al heşey sütliman olsun memleketimde

Tarih: 22 Kasım 2007, 18:18 - İp: 88.***.**1.28