tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Deli Topiği

Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam

Milleti birbirine kırdırsam

Canım sıkılıyor…

Tarih: 7 Haziran 2007, 14:16 - İp: 213.***.**2.98
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Aslan sütünü dene, ama maydonozu yanında yediğin salatada kullanmaya dikkat et, o da olmazsa aslan sütünden sonra maydonoz çiğne ağız kokusunu alıyor...

Tarih: 16 Haziran 2007, 11:46 - İp: 81.***.**3.185
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

cafedeki çocuk soruyor kaç erkek arkadasın oldu. Cevap hazır; 2

neden iki denilir. İrdeleyelim

hic olmadı dese, inmandırıcı olmayacak yalancı gibi anlaşılacak.. Birde hic olmadı demek ben güzel olmadıgım icin hic kimse bana bakmadı demek anlamına da gelebilir.

Bir tane oldu dese; Hımm demek bir tane . Hala onu seviyor olabilirmisin. Demekki o bir kişiye karşı sen derin hislerin varki baska kimseyi sokmadın dunyana..

Sendne önce 3 kişi oldu dese; Maşşlahın var hani. Biz dörtlücez yani gibi olur. İstikrarsız bir tablo oluşur. Heveslar biri gibi gözükebilir.

Bu yüzden ideal rakam 2 dir.

Birde bu rakamların basıan ciddi olarak yazısı gelirse işler değişir tabi.

Ciddi olarak 1 kişi ile beraber oldum. Hımm peki ciddi olmaynların sayısı kaç. Birde ciddi olmamak ne demektir. Ciddi olmadıklarınla nasıl şakalar yapıyosunuz Şakacı seni..

Birde sürüsüne berektciler var. Genelde erkekler kullanır. Valla hatırlamıyorum çok oldu yaaa. Bu da tabi bir çeşit göz boyamadır. kişi tokalaştıgı kişileri bile listesine ekler.

2 rakamı kafamı takıldı da ondan delirdim. İki gundur delirmiyordum.

Tarih: 16 Haziran 2007, 17:07 - İp: 88.***.**5.174
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

telefonu kapatırken vakit ne olursa olsun karşıdaki kişinin veda şeklini taklit ediyorum. tam iyi akşamlar diyecekkken karşımdkai kişi iyi günler dediği icin benden hep aynı kararsız cümle gelir.

"iyi akşşş.. iyi günlerr"

Tarih: 16 Haziran 2007, 17:12 - İp: 88.***.**5.174
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Bir ortamda kitap muhabbeti çok geciyor ve hep okunulan kitaplardan örnekler verilemye başlanıyorsa ve bende o kitapları bilmiyorsam.."bırakın kitabı, yok şu şunu dedi bu bunu dedi. Siz ne düşünüyorsunuz kardeşim" derim.

Eger aynı kitapları ben de okumuşsam. Çok dogru derim ve o kitabı okuduguma dair içerik hakkında bir iki cumler kurarım. bu sayede diger kitapları okuyup okuamadıgım icin soru sorulmaz. Muhakkak okumuşunuzdur diye sorular gelir. Evet evet muhakkak okurum.

Tarih: 16 Haziran 2007, 17:19 - İp: 88.***.**5.174
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Cd nin arka tarafına bakıpta "uff baya toz olmuş" diyerek, temizlemek maksadıyla elbiselerine süren kişilerin akıllarından şüphe etmeye başlarım.

sahi bu cd ler arabanın önüne takılınca radarlardan etkilenmiyormuş

Tarih: 16 Haziran 2007, 17:21 - İp: 88.***.**5.174
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kontrast ne diyon Allah askina

Tarih: 16 Haziran 2007, 18:14 - İp: 81.***.**7.8
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

hiç ya aklımda geldikçe gülüyorum. Ama gelmediginde gülmüyorum. Gelmediğinde aklıma getirmeye çalışıyorum. Dilimin ucunada geliyor. Ama getiremiyorum işte.

Tarih: 16 Haziran 2007, 18:25 - İp: 88.***.**5.174
berilyum
berilyum (üye)
İzmir / Amatör

Tarih: 16 Haziran 2007, 18:34 - İp: 88.***.**3.17
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

tamam yok bişiiii

Tarih: 16 Haziran 2007, 18:43 - İp: 88.***.**1.3
berilyum
berilyum (üye)
İzmir / Amatör

hala bekliyorum aklıma gelsin bende güliim diye ama gelmiyor gelmedende gülebilirmiyim?

Tarih: 16 Haziran 2007, 18:45 - İp: 88.***.**3.17