tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Deli Topiği

Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam

Milleti birbirine kırdırsam

Canım sıkılıyor…

Tarih: 7 Haziran 2007, 14:16 - İp: 213.***.**2.98
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

roko ikinci eli yok dedikleri hyundai elantrayı ben 9 saat içinde sattım üstelik 2 sene kullanıp 1.000 tl karla sattım face de şahitlerim var.

o yüzden kia ya ikinci eli yok diyenlere bakma sen her arabanın bir müşterisi var. Ama ben alırken km.si şuyu buyundan ziyade ilk sahibinden olmasına dikkat ediyorum. El değiştirmeyen araba km çokda olsa diri duruyor.

pazarbeyim kimseyi dinleme al sen 407 konforlu güvenli ekonomik daha ne ossun aga.. avensis, sonata, 407 arasında kalmıştım. Avensis ve sonata da güzel arabalar ama ben 407 tercih ettim. Şahsen memnunum.

herkes bi ton laf etti ben alırken ama onları söyleyenlerin çoğu o arabaya binmeyenlerin kulaktan dolma bildikleri. Bana arabayı satan arkadaş da 2009'unu aldı gene yani kullananlar memnun. işyerinden bi arkadaş daha aldı ama eşinin ameliyat durumu çıktı diye satmak zorunda kaldı onada ikinci eli yok falan dediler ama 30,750 aldı 32bine sattı 1 haftada. Bizden gören iki arkadaş daha şu an temiz 407 arıyor. 2011 de kasa atlayacak yalnız haberin olsun. Evet önü biraz uzun ilk 1-2 hafta zorlanıyorsun gerçekten ama sonra pek sorun olmuyor. Yalnız altı alçak. Carter koruma yoksa mutlaka yaptırman lazım 150-200 tl falan halledilir. Türkiye şartlarında altını vurmamam pek mümkün değil. Sana şöyle sunroof lu siyah bir 407 alak, birde güzelce bir boya koruma yaptırak alev alev parlasın. Bi de yağ değişiminde borlu motor silk sallayalım. sonra değme keyfine..

ankara istanbul 400 Km. valla 50 tl mazot yetiyor. şimdi hedefim 2007-2008 model 2000 motor otomatiğini almak. tamam cruise, far sensörü, yağmur sensörü esp daha bi sürü zımbırtı falan var benimkinde de ama koltuk ısıtma yok be abi o bakımdan yani.. Önümüz kış üşütmeyelim mukabilinden.

Tarih: 17 Ağustos 2010, 23:09 - İp: 95.***.**7.28
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

sevgili atarbey her zamanki gibi atmaktasınız. kim napsın elantrayı.
neyse 2000 otomatik alda gör gününü. sınıfının en çk yakan arabası 5.7 litre emmi. yoksa 6.3 mü idi. boşver. 407 uçak gibi emmi. lekin sen binemezsin demekteler. zira çok alçak imiş. lakin yollarda en çok gördüğüm orta sınıf araba 407. sadece çok arazı yaptığını söylüyorlar. başbakanlığa alının 20 tane 2000 motur 407 atıl imiş.
aslında matriksi alsalar ben üstüne 22-23 vermeye razıyım sıfırına. hatta 25 bile olur.

Tarih: 18 Ağustos 2010, 00:17 - İp: 85.***.**5.240
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Kim napsın senin matrixini.
Beş para etmez arabaya vermiş gırla para,elinde patlar böyle.

Tarih: 18 Ağustos 2010, 01:39 - İp: 78.***.**4.218
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

başbakanlığa alınanlar 2005 model ve ilk seri de kronik sorunlar varmış evet. Hatta bahsettiğim karter koruma bile plastikmiş ve en ufak tümsekte yağ karterini falan delmişler arabaların yalnız 2006'nın 2 yarısından sonra o sorunlar halledilmiş bi sıkıntı yok için rahat olsun.

Ayrıca elentrayı satışıma harmancı şahittir. Başka söze gerek yok.

Tarih: 18 Ağustos 2010, 02:34 - İp: 95.***.**7.28
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey demişti
roko tatar hacı sakın vurdurmayın. hem aracı hem orucu bozarsınız. Küüfür müfür edersiniz bozulmasada sakatlanır o bakımdan yani. Bak kelebek camında numerosu varmış. arayın gelsin o vursun. Kimse artık .
Roko vurdurmak yerine bırak kendi haline toparlansın biraz.bekleyip Sıkılaşınca kendine gelir.Vurdurman gerekmez.
Tatarın aletten düşünüyorum bende. Ama çok uzun hacı. Önü her yere değiyormuş girip çıkarken.

tü allah seni naapmasın rezill.. hem o kadar detayı nerden biliyon.. toplanırmış sıkılaşırmış.. gerekmezmiş...

neysa..
tatocum hayırlı vede uyurlu olsun. allah kaza bela vermesin..
tabi tercihlerv ve kullanım alışkanlıkları..
anlattıklarından yola çıkarak diyorum ki... ben o arabayı ya haşat ederim yada kullanamam.. bana fazla nazik gelir o...
şu sikenici bi satabilseydim.. sözde bununda ikinci eli guvvatlı ama günde 1-2 soran var sadece o kadar.. kimse gelipte elimi tutmuyor hemşo..

Tarih: 19 Ağustos 2010, 12:38 - İp: 88.***.**7.57
lilium
lilium (üye)
İstanbul / Meraklı

tatarşeyin aleti uzun muzun ama sana yakışır sundaybey bi binsen inmek istemezsin...
tatarşey angaraya gelince iftardan sonra sundaybeyi otuttur şeyine bir iki gidip gelsin bakalım memnun kalcekmi...? yakışır avukat kısmına...

Tarih: 19 Ağustos 2010, 13:02 - İp: 188.***.**9.17
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

oruçken araba satmakta iyi olmuyo hacı..

az önce bi emmioğlu aradı..
telefonda pazarlığa tutuşuyor..
yav gel gör bi arabayı diyorum yok diyor son ne olur..
daha da son ne olur..
10 olur dedim artık sigorta attı..
cidden olurmu diyo..
olur olur dedim 10 bin yuro nakit dedim.. türkçe en son ne olur dedi..
nasıl olsa sigortalar atmış.. 5 bin lira olur dedim..
abi dalgamı geçiyosun benle diyor..
bende yok dalga geçmiyorum 5 bin liraya ne alacağını bilmem ama dedim..
dört lastikmi yoksa iki koltuk mu orası belli olmaz.
iftardan sonra görüşelim diyip telefonu kapattı..
arada yazmadğım şeylerde konuşuldu ama buraya yazmak olmaz şincik..
anladın sen onu

Tarih: 19 Ağustos 2010, 15:06 - İp: 88.***.**7.57
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

roko teşekkür ederim.

hacı bu seni arayan elemana ver arabayı derim ben. samimi geldi bana.

Tarih: 19 Ağustos 2010, 15:16 - İp: 212.***.**8.38
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

arabayı bakmaya gelmiyo millet..
çokmu yazdım ilana diye şüphe etmeye başladım
17,5 tan başladım
şu an 16,950 yazıyo

her hafta bi miktar indirecem.. tutanın elinde kalacak..
satılmassa son rakamım 15,5
ondan aşşağı satmam çünküm ford takasta o paraya saydı arabayı..

Tarih: 19 Ağustos 2010, 15:31 - İp: 88.***.**7.57
lilium
lilium (üye)
İstanbul / Meraklı

ilan nosunu bi yazsana bakalm...

Tarih: 19 Ağustos 2010, 15:32 - İp: 188.***.**9.17