Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
efenim biliyorsun ben kahve kültürüne karşı bi adamım, ben daha entellektüel muhabbetlerin döndüğü cafe, pub tarzı yerlere takılıyorum...
fekat bu 2009'un enleri kısmında ismimin zikredildiğini gördüm, nacizane beni en muhabbetçi seçmişsiniz... Tabi alçakgönüllülüğümden olsa gerek konunun altında görüşlerimi belirtmedim...
Beni bu onura layık gördüğünüz içün Allah'ta sizin layığınızı versin efenim...
rokonettin efendiye gelirsek bilgim yok efenim, zannımca 2009 dan kalan alacaklarını tahsil etmekle meşguldur, babayı tahsil eder diyerekten ona da buradan bir mesaj yolluyorum...
neyse sanırsam yeni bir işe başladınız hayırlı olsun ... ortada yokum ama gündemi de kaçırmamışım değilmi...
buradan yine laztiktopa selam ederim, kardeşim gözlerinden öperim ...
elde patlayan grip aşılarını sağlıkmağlık bakanının bir taraflarına batırmasını mevlamdan niyaz ederim... 3600 liraları aşan benzin fiyatıyla benim arabanın deposuna girmeye korkan pompayı maliybakann bi tarafında şapmasını niyaz ederim...
maaşıma zam yapmayan ptrnmu Allah bildiği gibi yapsın derim... daha ne diyeyim gülşennnn... konuşturma beni...
konuş atakan konuşş
yeni bir işe başladım.. yeni bir eve taşındım.. seni en muhabbetçi ilan ettim..
ama yok... adam kafayı yemiş.. ısrarla deli topiğinde nöbet tutuyor
arasıra enteller için açılmış olana uğra bari..
bak acemkızının falcı mekanı var oraya uğra..
ben eminim para kazanamayınca büyücülük işine de başlar o..
ozaman senin patrona Allah bildiği gibi yapsın büyüsü yaptırırız.. çok etkili bişeymiş.. her ay zam yaptırıyormuş bu büyü patronlara...
konuş türkselli konuş gibi olmuş
hee bende o formatı yakalamak için öyle dedimdi zaten
konuş konuşta o bedava konuşma dedikleri ay sonunda sana kol gibi fatura olaraktan geri dönüversin ..
sen burada konuş atakan.. ama telefona el sürme
zati şarjım bitiyor konuşmayacağım,
elimde saçma bir iş var onunla uğraşıyorum
4 binden fazla ürün fotosunun olduğu fiyat listesi
foto açıp temizlemekten midem kalktı, iğrenççççç....
listeyi hazırlayan eleman işin acemisi gelecek olan listenin düzetlmeleri var 300 küsür sayfa
sen hala konuş diyorsun yahuuu....
ulen girgni özledim bee.... olsaydı da atışsaydık şöyle stres mukabili...
ne güzel komşumuzdun sen fahriye abla, liliyi özledim, gazöz kapakla mermer kaydırmacayı özledim, dombili misketleri özledim yani anlayacağın ne vardı yaşlanacak iş güç peşinde ömür tüketecek,,,
hey Allahım sen kurtar bizi...
he valla liliyi bende çok özledim..
adını sıkça anar oldum son dönem..
girginin kırdın kalbini zamanında şimdi özlersin tabi müstehak sana
bende söve yapıştırdım duvarlara bol bol ama silikonunu az sürmüşüm galiba hepsi teker teker düşüyor kafayı tırlattım da delilerin arasında huzur bulurum belkim dedim..
daha çizmem gereken 1 mutfak 1 de banyo grafiği var..
iç dekorasyon zor iş be
biri şimdi beni burdan alsa, ışınlamasına falan gerek yok, arabanın sağ koltuğuda olur...
bassak gaz şöyle bir iki saat gezsek deniz kenarı mukabili... ne iyi olur be, iki de bira atarım mis gibi...
hadi leyyynn hem benzine, hem de biraya zam geldi, öyle dostu zor bulursun artık dediğinizi duyar gibiyim...
ulen birde tutmuş biriki saat gezsek yazıyorum, 2 saat olsa kafadan 50 liralık benzin yapar, tabi yolda kimseye dalaşmaz usul usul gidersen, yok dalaşırda gazlarsan 70-75 yakarsın 2 saatte, üstüne 2 bira yanına cips mips derken gitti gül gibi 100 lük...
şaban abinin baskınınına sende dahil ol derim..
biz dün ya da evvei gün görüştük, sağolsun geldi çayımı içti az da olsa sohbet ettik.
geçtiğimiz hafta cumartesi saat ikide buluştuk gece dokuz buçuk a kadar foto çektik ti...
şaban abimle hep beraberiz çok şükür, tanımaktan mutlu olduğum abim...
ya atakan senin karnın acıktı sanırsam..
açlıktan anlamadın dediğimi..
şabanabim bana baskın yapcek.. sende ona dahil ol
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
016512 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
055312 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6767106 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0114505 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1145326 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1242321 May. 2016, 14:08
ercan43 -