Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
sarı laciyi görünce terbiyeci geldi sanmışlardır. o yüzden...
Helalin var cinas.
Çubukluyu görmeleri yetiyor hemen salıyorlar kendilerini koyveriyorlar hemen.
Sarı-Laci Çubuklunun suretini görünce bu hale gelen mortingen 2 hafta sonra Kadıköyde Sarı-Laci Çubuklunun asıl sahibini görünce bakalım ne olacak.
mor ve ötesi ...
geçen yazdım dı buraya kevincostner abimiz açılımı destekleyen açıklama yapmış diye...
adamın günahını almışız baksana... açılım coztnerin çokda kasımpaşasıymış... kasımpaşa demişken kasımpaşalı ve yandaşları uydurmuş bu haberi...
mevzuya bak ya, benim milletimi kandırmak için amerikan artizinden destek haberi uydurup yayacak kadar kuşunbeynine sahip olamayanlar memleket idaresinde... milleti kandırmak bu kadar ucuz nasılsa..... costner açılsa nolur kapansa nolur... bu milletin gözü bi açılsa asıl mühim olanı o ama...
neyse çok yazdım... yeter bu kadar...
Alacağın mı var biryerden atakan emmi.?
mevzu alacak değil emmi.
milleti kandırdıkları yetmedi mi?
birde böyle saçmalıklar için insanları aptal yerine koyuyorlar...
ona kızıyorum...
Tabi tabi atakan..
atakan sürç-ü kalvye eyleyerek "kuş" lara giydirmiş...anlayışlıdır o güzeller ; üzülselerde sineye çekerler ; çünkibiliyorlar kasıt yok...maazallah bi hakaret davası açmaya görsünler..
o değil de kostener abiye o kadar yakası bağrı açılmadık küfür etti idik.
boşa mı gitse yoksa başka yere yönlendirsek de boşa gitmesemi kararsız kaldım.
kostere ve yedi ceddi aile efradına bu kadar küfür edilmesine, yalanlarıyla sebep olan akepeli ler büyük müslümandırlar netekim. Bu nasıl müslümanlıktır yahu. Yalanın dolanın sahtekarlığın bini bir para.
okyanus emmi unutma
siyasit = sahtekarlık
sahtekarlık deyince zaten yalan dolan talan hepsi içinde...
Allah bu arkadaşlara akıl fikir vicdan versin... başka diyecek birşey yok...
küfürlere gelince kevincostere ettiklerin adresinde bulunamadı olarak sana geri gelince sen yeni adres olarak kasımpaşalıya yönlendiriver... ben benimkileri yönlendirdim, ha birde bunun beyaz kıvırcık yandaşı var geçen laf sokmaya çalışıyordu kevin nemutlutürküm yazan şapka giyince niye konuşmadınız diye.... töbe yarabbim, bunlar büyük oyuncu yahu...
halkın yerinde olsan bunları şapkasız................
şaban abim
kuşlara lafım olmadı zati kasımpaşa çetesinine kuşbeyinli deyip kuşlara hakaret edermiyim... ben bunlara kuşların bile bir beyni olduğunu ama bunların olmadığını hatırlattım... yoksa kuşlar baştacımız...
ne demiş kevin abi...
En büyük kuş kaçan kuştur... demediy se de dedirtiriz nolcak ki.. haberi mi var garibin...
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
018312 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
061312 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6768806 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0115805 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1146726 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1243921 May. 2016, 14:08
ercan43 -