Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
illa ki...
ötekinden çok var zaten....
ismi lazım değil ben biliyorum birkaç tane içi boş elbise...
ama Atakan bu senin yaptığın elbise açılımı...
İçini dolduramayacağın elbiseye girmemek gerek.
Bunun halk arasında söylenen türevini daha çok severim
Atakan elbisen mi yok senin.. ,çin malı, uzak doğu malı dandik elbise alıp giymeyin,giydirmeyin..Boyar madd kanserojen madd dolayı ileride hüüpp dört kollu sandala binersin valla..
Gözün toprağa bakmıyor değil mi ..
Mustafa abi sözdeki anlamda düşünürsen
adam olmayıp kürk giymektense
elbisesiz ama adam gibi gezerim
diğer anlamda dersen var çok şükür elbisemiz, çan çin çonlarla işim olmamasına özen gösteriyorum
gözüm toprağa bakıyor tabi, neticede vakit belirsiz, nasip... belki yarın belki yarından da yakın...
Biri bana yardım etsin ne olur. Yahoo'da mailime girmek istiyorum ama karşıma alttaki gibi bir ekran çıkıyor. Şifremi unutmadım çünkü günlük iki defa girer bakarım.
Yardım edecek olanlardan Allah razı olsun...
Atakan o sözü biz taa okulda yazardık orta mektepte yani, karatahtaya..Yetmişli yıllarda ..
Çocuğa üst baş alırken dikkat et, bursadaki üye bayan teks müh olacaktı,ona da sor bak arasıra..[hani gelmişti ya sonra akşam vicil kardeşler ile dönmüş idi o kıza sor.]
o kız kayıp abi, kendine bir erkek arkadaş buldu sonra gören yok
oğlanın gardırop lcwaikiki, ayakkabılar nike mertebesinde kalan ıvır zıvırınıda özdilekten alıyorum genelde...
giysiden ziyade oyuncak korkutuyor beni plastik petrol atığı, melamin ne istersen....
Kızın evvela iyi bir iş bulması lazım idi atakan, fab ismide vermiş idim..,kayıp demek..
Oyuncaklara dikkat et sende o zaman,alma çin min malı ,, ağaçtan tahtadan oyuncak yap ona oynasın..,eskiden biz öyle yapar oynardık..Mantar tabancamız bozulduğu zaman gidip yenisini almazdık emme,perçinleri söküp tamir edip pres yapıp tekrar kullanırdık gali..İri Çiviyi tren yolunda ezdirir toprakta saplamaca oynardık gali..Şam yolu dümdüz bul bir çaresini elbette atakan..
Bugüne kadar da misket yutan hiç bir çocuk görmedim ömrümde ben, pazaremmiyi bilemem ama..
pazaremmi yutmuştur, hemde dombilisinden...
bizde kaldı abi
gazoz kapaklar
mermer kaydırmacalar
kukalar
sek sekler
şimdi akşınmen, scoter falan filan...
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
016512 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
055312 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6767106 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0114505 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1145326 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1242321 May. 2016, 14:08
ercan43 -