Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
canım sıkılıyorrrrr.....kimse yokmuuu??bütün hafta yazıp duruyosunuz ben gelince herkes yok oluyorr
nerdesinizzz
elmaaa.....armuttt....
bak aklıma geliverdi..kestane kebab acele cevab......bir zamanlar bu dünyada kalem kağıt kullanılarak mektup yazılırdı....bu tekerlemede eklenirdi....ve bu tekerleme çay içtiğimiz yerede uygun....şimdi demezsin,biliyorum...kazası var onun......
bu mertebeleri aşmıştım ne güzel..misafiretende olsa takılırsan,takılırsın.....roko hidrolik-pnömatik her neyse ağnadım..kasnaklı ne olaki..demeden diyecektimki..bizim kasabada set inşa edilirken buharlı şahmerdan kullanılmış...dediğin öyle bir şeymi acep..."pekpekiştir" inceliklerine girmeye hiç niyetim yok..tdk ya alırlar seni.....
Saban abiicim bi Bursaya gelsemdeçay içsek dimiii
çok feci izmir yapasım var..
şöyle kordonda rakı-balık
pardon rakı-çipura(ymış)
gündüzünede sübye..
ah bu ofis fırıldakları aldılar İzmirimi elimden de kaydı gitti tutamadım..
böyle duraydım, ellerimi te böyle açaydım da kayma diyeydim..
olmadı yapamadım.
tamam o zaman netfoto balık çipura organizasyonu yapıorusss...ama bu organizasyon işini roko iyi yapıoo
önce çipuralar avlanacakkkkk o yüzden kesin katılımsayısını bilmemiz lazımmm
çok deli hissediyorum hayırdır
beril..iyiki tatarbeyin dediklerinden demedin...gel sen hele porselen ne güne duruyor..atakan yanımdaydı bu gün...bu ne perhiz kabilinden veya mukabili:::.....18-20 sene öncesinin trilyoneri olsaydım..bir sefercik malibu içecektim..şu anda üzerine konduğu söylenen şeyi duyumsayarak yiyorum....bu mertebeleri nasıl aştığımı izah babında iyi oldu bu saçmalamam..
çipuraya salladık kefal yakaladık ne olacak peki?
rokoyu boşver sen ankara bozkırında nerden bilsin roko çipura yakalamasını en fazla ulus balık pazarından almıştır çipurayı.
harmancıyı isterim ben dalıyorum falan diyordu harmancı..yakalasa yakalasa o yakalar balığı bu grupdan.
geri kalanımız kayabalığı bile yakalayamaz.
o yüzden harmancı gelmezse eğer siz gidin tutun balıkları ben geçerim bir mekana ufaktan başlarım demlenmeye sizi izlerken..
aaa bende yakalarımmmm...
tamam tatarbey rakı senden mezeler nilden çipura benden ...
saban abi şeref konuğu baş köşede
Şaban emmi, şu makedon şarkıda neden "yannane yannane" der dururlar acep, sen bilirsin,de bağa bakam..
Eskiden zenginler kale dip kenarında ispirtoda içerdi keza..Pek çoğu hayatta değil şu an zati..Sebeb..?
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
016512 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
055312 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6767106 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0114505 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1145426 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1242321 May. 2016, 14:08
ercan43 -