Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
bir çok ödüllü filmde de hiç tanınmamış oyuncular ödüle layık bulunmuşlardır..neden bilmemkaç milyon dolar verirler diğerlerine anlamam hiç..dvd leri pahalı satmak için mi acaba
Korsan alınabilinir ama bunun savunulanacak bir yanı yok..
Evet korsana itiliyoruz hatta zorlanılıyoruz..
Fakat savunmamak lazım ben filmi yapandan yada müiği yapandan bahsetmiyorum aracılardan yani onu bize ulaştıranlardan..yani kitap evlerinden...Adamlar baş edememişler kapatıyorlar güzel mi oldu...
Bunu görünce kusura ben kalkıpta korsanı savunamam vicdanım el vermez her ne kadar burası deli topici olsada...
Harmancı hocam bende derdim hep futbolcu lacam diye...
Derlerdi zaten ya topçu ya popçu olacan diye..
Artık futbolcular aynı zamanda mankenlik oyunuculuk popçuluk yapıyorlar demek artık sadece futbolcu olmakta yetmiyor...
Bir de öğretmen olsaydım keşke ama belli mi olur üniversitede kalırım belki prof. bile olurum...
ben savunurum arkadaş (kitap hariç)
sonuna kadar korsan..memleket şartlarına göre etiket koy şuna ak o zaman korsan gelişiyomu..yahu bi kre izleyip kenara koyucam filmi..80 lira..
iki kişi sinema bileti 20 lira...mısırı falan hadi 30 olsun toplam..manyakmıyım ben dvd alayım..orjinal üstelik ayda en az 15-16 film izleyen biri olarak hesap edersem..etemsem daha iyi..filmde ve müzikte korsan iyidir..gençlerimiz izlememiş dinlememiş olmasınlar...ama kitabın hakkı orjinaldir...paraya kıymaya değer bence...
Filmi sinemada izlemekten yanayım öğrenci 8 lira...
Mesele korsanı savunmak değil.
Fikir bazında elbet savunulacak bir yanı yok.
Senin de dediğin gibi 'korsan almaya itilmek' sorundur.
Ve bu sorun 'korsan'dan çok daha derin bir sorundur.
Bu soruna sessiz kalan yazar ve sanatçılar da ayrı bir sorundur.
Tatarbey şimdi kovacak topikten,deli topiğini sosyal içerikli mesaja çevrmeyin diyecek az kaldı.
Haklısınız Harmancı hocam
Sorunlar sorunlar sorunlar...
eskiden fanzinler vardı..ordan burdan araklanmış yazılar resimler fotokopi teknikleriyle çoğaltılır dergi haline getirilirdi..siyah beyaz,yarı okunur yarı okunmaz..dünya metal drupları,rock çılar..jimi hendrix li bi fanzinim var hala saklarım...
o zamanki gençlik neden böyle bişiye ihtiyaç duydu sizce..korsancılık şimdiki gibi gelişkin olsaydı o zamanlar biz fanzin gençliği diye bişiy olmıcaktı..buda bir nevi korsan işiydi neticede..fanzinciler birbirleriyle yarış halindeydi...
hey gidi gençlik heyyyy...
sofinin dünyası...
okunasıdır...
delimisiniz siz akıllı sohbeti yapıyosunuz,
iyileştiğiniz belli olup taburcu etsinler de görün anyayı konyayı...
hadi ben kaçtım...
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
018412 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
061512 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6769106 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0115805 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1146926 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1244021 May. 2016, 14:08
ercan43 -