Fotoğrafçılık Forumları
Davet
Sitemiz üyelerinden edizce(kemal kardeşimiz.Başkanlığını yaptığı Engelliler Derneğinde
Bayramlaşmak üzere biz dostlarını ağırlamak istiyodur,Bizler içinde tanışma ve tanışan arkadaşların bayramlaşmasına vesile olacak bu buluşmaya katılmak isteyen arkadaşlarımızın,topice katkıları ve katılmak isteyen arkadaşların adlarını yazmaları,detaylar için isabetli olacaktır.
Sevgiyle kalın.
Buluşma ve davet günü Bayramın 3. günü. saat 12.00 adresi açık yazacağım.
DRAGOS YALI MAH.MENEKŞE SOK NO.6 CEVİZLİ/MALTEPE
TEL.0(216)3708166 CEVİZLİ TEKEL SİGARA FABRİKASI ÇIKIŞ KAPISI KARŞISI
#nctenk' tarafından 18.12.2007 10:18:20 tarihinde düzenlendi.
#nctenk' tarafından 18.12.2007 10:53:25 tarihinde düzenlendi.
#nctenk' tarafından 18.12.2007 10:53:56 tarihinde düzenlendi.
eskidost çok teşekkürler duyarlılığınıza.
Sevgili nctenk,
Sanat kolu başkanımız ressam Yeşim AYŞEM'in selamı var, o da çok heyecanlı. O günü bayağı kalabalık ve heyecanlı gün olacak.
nctenk
nilin
zelium
dagli
sevalkalin
eskidost
warrior_tr
zarazara58
bycramp
onixon
ati2001
traxxas
other34 hastayım inşallah o gün daha iyi olursam bende bu anlamlı günde sizlerle olcamm..bi an önce iyileşcem
Bu birlik ve beraberlik hastalara şifa verir.
other34 İlginize çok teşekkürler.
Şu istanbul grubuna ne kadar özeniyorum bir bilseniz..Helal olsun sizler arkadaşlar..gerçektn aranızda olmayı çok isterdim..Bir gün tayinim o taraflara çıkarsa sizlere soracağım
Hepinizin ve özellikle de sevgili edizce abimizin şahsında tüm bizden daha az özürlü kardeşlerimizin kurban bayramlarını kutlar sağlıklı günler dilerim..
böyle bir imkan sağlandığı için ben asıl ben sizlere teşekkür ederim uzun zamandır böyle bişe yapmayı çok ama çok istiyordum vesile olduğunuz için gerçekten teşekkürler..
Sayın lazut,
İlgine, hassasiyetinize çok teşekkürler.
Bu arada Sinop Valisi Sn. Zeki ŞENAL manevi Babam olduğu için bölgeye çok geldim, çok harika bi yer. Özellikle engelliler konusunda çok hassazlar.
Ciddi misin sevgili edizce..Ne kadar güzel.:Zeki Bey gerçekten çok baba birisi..Çok sempatik ve duyarlı..İnşallah bir dahaki gelişinizde haberim olur da bizzat görüşebilirz..
Tekrar bayramınızı tebrik eder sağlıklı günler dilerim..
Sayın nctenk,
Buluşmaya az kaldı, benden yapmam gereken bi isteğin varmı?
LİSTEDE YER ALAN VE ALMAYAN HERKEZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM.
nctenk
nilin
zelium
dagli
sevalkalin
eskidost
warrior_tr
zarazara58
bycramp
onixon
ati2001
traxxas
other34
Sayın lazut,
Sinop'a mutlaka gelirim, Bahar olsun hele bi.
benim çok sevgili kayın vede maun biraderim de bu organizasyonu gördü ve gerçekten çok hoşlandı eğer izniniz olursa gelmek istiyor kendisi de bu tip buluşma ve organizasyonları admin i olduğu turktuners sitesinde gerçekleştiriyor. Uzun zamandır benden dolayı aktiviteleri izliyor ve takip ediyor aslında hiçbirimize yabancı değil ve tanışmak için can atıyor.
#warrior_tr' tarafından 21.12.2007 02:13:27 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Ücretsiz Kendi Davetiyeni Tasarla Dijital Davetiy
09 Mar. 2020, 22:32 prodersler
0198609 Mar. 2020, 22:33
prodersler -
-
Düğün Davetiye Kartları Vektörelleri
12 Oca. 2017, 02:57 prodersler
0208812 Oca. 2017, 02:57
zbkdygn -