Fotoğrafçılık Forumları
Davet
Sitemiz üyelerinden edizce(kemal kardeşimiz.Başkanlığını yaptığı Engelliler Derneğinde
Bayramlaşmak üzere biz dostlarını ağırlamak istiyodur,Bizler içinde tanışma ve tanışan arkadaşların bayramlaşmasına vesile olacak bu buluşmaya katılmak isteyen arkadaşlarımızın,topice katkıları ve katılmak isteyen arkadaşların adlarını yazmaları,detaylar için isabetli olacaktır.
Sevgiyle kalın.
Buluşma ve davet günü Bayramın 3. günü. saat 12.00 adresi açık yazacağım.
DRAGOS YALI MAH.MENEKŞE SOK NO.6 CEVİZLİ/MALTEPE
TEL.0(216)3708166 CEVİZLİ TEKEL SİGARA FABRİKASI ÇIKIŞ KAPISI KARŞISI
#nctenk' tarafından 18.12.2007 10:18:20 tarihinde düzenlendi.
#nctenk' tarafından 18.12.2007 10:53:25 tarihinde düzenlendi.
#nctenk' tarafından 18.12.2007 10:53:56 tarihinde düzenlendi.
Düşünüyorum, bakim nasıl olur, emniyet sağlamsa ve bir vukuat olmazsa Valilik izni ile bir yerde toplanılabilinir.
Bi düşünüm mekanı söylerim
Ben burdayım sonucu merak ediyorum, Roma tekrar yanarmı. Bakın şu iyiliğide yaparım. Toplanacağınız yerin adresini verin sorun olurmu bilmem tedbir aldırayım
Çıldıracam yatın artık yarın olayı çözümlemiş halde konuşuruz.İyi geceler.
Ben yılda bi kez eve gibebildiğim için çocuklarla geçirecem.Yapabileceğim şey varsa yaparım. Aslında Abant olmalı
ben ev ortamı diyorum da başka bişiy demiyorum..gece gece heryer kalabalık, kim kime dum duma...ev ortamııııııııııııııııııııııııı, ev yani..hem ben tombala çekmek istiyorum belki, siz istemezmisiniz
Nejat abi uyumaz Ülke uyur
necat abi istediği satte uyur bir kere..karışmayın..alla alla..
hem ilknur ben miyim çıldıran..sen tombala çekmek istemezmisin ya..ne tuhafsın
Nejat abi sen uyu, ben ortamı gözlüyorum, gerekirse siteyi bloklarım.
temam mehmet uyu sen...yoğunsun bu aralar hem..objektif ışıkları felan yorgun düştün iyice
teşekkürler ilknurcum topu alıyorum veeeee ama taca gitti, top karşı tarafın yani sende :-P
tamam dediğin gibi yaparız..ciddi anlamda sıkıntılı olur bizim için dışarda kutlamak, belki yine kaçamak yaparız ama muhabbet felan, dışarda gürültü, curcuna, kimin ne dediği anlaşılmaz, ha bi de ben dansöze felan gıcık oluyorum..mehmet sana güveniyorum
İlgili olabilecek konular
-
Ücretsiz Kendi Davetiyeni Tasarla Dijital Davetiy
09 Mar. 2020, 22:32 prodersler
0198709 Mar. 2020, 22:33
prodersler -
-
Düğün Davetiye Kartları Vektörelleri
12 Oca. 2017, 02:57 prodersler
0208912 Oca. 2017, 02:57
zbkdygn -