Fotoğrafçılık Forumları
Cupalar Kase Ve Tepsi
http://rapidshare.com/files/245787833/Cups.part2.rarhttp://rapidshare.com/files/245741313/Cups.part1.rar
#zeiss-ikon' tarafından 26.06.2009 18:30:57 tarihinde düzenlendi.
performansınız oldukça iyi zeiss. ancak birşey söyleyeyim. burada rep fazla iş yapmıyor 500 veya 100 konu açana madalya vermiyorlar sonra hayal kırıklığı yaşama
Noktası virgülü birbirine karışmış bir yazı.
Abimizin sıkıntısı nedir Last hope.
bence zeis haklı..
geçen benim oğlana arabanın anahtarını verdim ağlamasın deyü..
arabanın yanına gelince
"oğlum anahtara basta arabamıza binelim" dedimdi..
yavrum anahtarı sen koy yere, çık üstüne,
şeş kaza açıldı arabanın kapıları ama yavrucak napsın "bas" diyince..
basmak derken... diyorsun yani roko
zeiss şu deklarşöre bastığın fotolardan eklesene arada bir gözlerimiz şenlensin...
bana laf sokmak için osmanlıya,ahilere falan gitmene gerek yok,gunumuzdede yapabilirsin..
biz fotograf bilgisini deklansor sayısıyla olcmuyoruz..
iktidarsız erkek problemidir skor hesabı tutmak..
biz fotograf cekmenın zevkine bakıyoruz,kac fotograf cekilmiş kac deklansor basılmısa degil..
bumu senın 50 yılda ogrendigin?
kendini övmekten baska birsey yapmıyorsun..
koyda iki uc fotograf, 50 yıllık tecrubenı goster,faydalı ol.. biliyorsan anlat faydalı ol. yorum yap eleştiri yaz faydalı ol..
adam akıllı işe yarayacak bilgi verecek bir konu ac faydalı ol..
ne oldugu hatta hangi dilde oldugu onemli degil, foruma içerik pompalayımda onemli biri sansınlar diyerek olmuyor bu işler..
cok istiyosan benden sana 100 +rep
suya atınca şişiyor, iki katına cıkıyor..
ayrıca denlanşör değil,deklanşör,
kotumser bir tahminle milyonlarca kez bastığınız şeyin adını bilmek zarar getirmez.
Zeis ile gaijin aynı kişidir.
Sevgili zeis..öncelikle aramıza hoş geldin..Ama bak bu şrkilde hiç bir yere varamazsın..Anladığım kadaryl a biriyle bir problem yaşadın ve o problemi çözmeye çalışıyorsun..Ama bu yöntem yanlış..
Sorununda haklı da olabilirsin ama bu şekilde çözümü ararsan tamamen haksız duruma düşersin..
Geçende maalesef beni çok çok üzen fotoğraf bölüm başkanı "çok değerli" bir hocadan çok değerli(!) bir mesaj aldım..Ama bu sitede 3 yılı geçkin süredir fotoğraf ekliyorum bu tür pervasız, ukalaca bir cevap almadım..Demek ki önce karşındakine saygılı olmak sonra da amatör ruhlu olmak gerek..
Haddime değil ama bence ya konu başlıkları ile salladığın taşların adresi belli olsun ya da başka bir çözüm yolu dene..
Saygı ve sevgilerimle
İlgili olabilecek konular
-
Minidv Kaset Sp Nedir Lp Nedir Hangisi İyidir
08 Tem. 2020, 18:02 prodersler
0185908 Tem. 2020, 18:02
prodersler -
Kasetten Hd Görüntü Aktarımı Nasıl Yapılır
21 Kas. 2017, 16:19 prodersler
3647308 Ara. 2017, 14:10
umudayolcu -
-