Fotoğrafçılık Forumları
Cumhurbaşkanı Gül, Nikon'cu Çıktı :
İşte milliyet'teki fotoğrafı, tıklayın ....
Tele lens ile Kenya'da çekim yapıyor, yalnız Nikon üzerindeki lens Sigma gibi geldi bana, ama belli olmuyor çok ...
Kimse dememiş, Canon al, rahat rahat 120km ile koşan Çita'yı öyle çek diye
Ben böyle durumlarda, ünlülerin fotoğraf sitelerini takip edip etmediklerini de merak ederim, atıyorum, takma bir isimle belki de cumhurbaşkanı da fotoğraf yüklüyor olsa bir amatör siteye, güzel olmaz mı
#husmenaga' tarafından 21.02.2009 15:03:00 tarihinde düzenlendi.
hı hı kapandım evde oturup ev kızı olmaya karar verdim evde internetten memleket kurtarcaz bi kaç arkadaşla.
dikkatini mıncıklarım sıradan carsaf degil haa rozeti var rozetli carsaf
salihbaba hakkaten kendi kalene gol attın.
Bu top çıkmaz
Sadece çita sevip fotoğraf çekmekle kalmamış anlaşılan. İnşallah bunun örnekleri çoğalır.
Wenice Kenya'da 20 mağaza açıyor
Sivil havacılık anlaşması çok yerinde olmuş. Afrika ülkelerinde (ve Ortadoğu ülkelerinde) İstanbul ciddi bir alışveriş merkezi olarak değerlendiriliyor. Bizim için paris neyse onlar için de İstanbul o. THY İstanbul-Nairobi arası uçuşlara başlamış bile.
Türkiye nin Afrika'da Avrupaya göre bazı avantajları var. Afrika da Avrupa ülkeleri, geçmişteki sabıkalarından dolayı çok da hoş karşılanmıyor, ancak Türkiye bu bakımdan avantajlı ve olumlu bir bakış açısı var. Geleceğin bu büyük pazarında yer alabilmek için Cumhurbaşkanımızın bu ziyaretini ben çok olumlu buluyorum. Mesela Nijerya ZPT ihtiyaçlarının büyük bölümünü FNSS ten karşılıyor. Ben askerken Nijerya askeri techizat olarak Türkiye'den ciddi alımlar yapıyordu.
tekaüd reisi cumhurumuz Canon'cu muydu acaba!Yoksa O'da mı Nikon'cu.Yoktur bence birbirlerinden farkları.İkisi de Beşiktaş'lı değil mi?Beşiktaş'lı.Ama araları yok bildiğim kadarıyla.Çarşı,bi el at bu işe.
Salihbaba ya katılıyorum.
Salihbaba gibi dobra adamlar lazım bu siteye.
İlgili olabilecek konular
-
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065716 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3323012 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -