Fotoğrafçılık Forumları
Büyükada Yılanları
Duyduğuma göre şu sıralar ve ilerleyen aylarda büyükadada özellikle kilisenin bulundupu tepedeki kayalıklarda küçük engerek diye adlandırılan kısmen tehlikeli ama uysal çekngen bir yılan türü beliriyormuş
Korkusundan düşman olan insan imajını bir yana bırakıp meraklı arkadaşları bu doğa için çok faydalı hayvanları görüntülemeye çağırıyorum
not:yılanlar kendi boylarının yarısı kadar ileriye sıçrayacağını düşünerek aradaki macro mesafesini 1 metreden daha kısa tutmanız çekeceğiniz fotoğrafı daha değerli yapar(çeken kişi mefta olursa)
Şaka bir yana arkadaşlar bu tür zehirli yılanlar özellikle engerek familyası tabiatları gereği cesaretli kendinden emin ve tahrik edilmedikce üstüne basılmadıkca insanlara saldırmayı aklından bile geçirmeyen bir türdür gördüğümüzde öldürme hevesine girip ona taş sopa gibi nesnelerle tacize zarar vermeye kalkışmayalım.
unutmamalıyızki insan bilmediğinden korkar tabiatta hiçbir canlının varlığı boşuna değildir olağanüstü ve müdahale edildiğinde çok kırılgan bir denge sözkonusudur.
Bakınız:kuş gribi şizofrenisiyle telef edilen kanatlılar ve zirai ilaçlar yada ilaçlı tohumlardan ölen kuşlar yerlerini kime bıraktı ipucu: kırım-kongo
Normalde iyi Pazarın lafının üstüne gelmesi gerekirdi.
Allahallah nerde bu Pazar?Kulaklarıda çınlıyodur emme?
En güzel yılan macrosunu sitede yayınlayan arkadaşın ruhuna fatiha benden
he he..
bu topiğin giriş, gelişme bölümleri hoşuma gitti.. tez vakit gelir merak etmeyin uzak değil hoşum..
hehe arada birde espri ben sıktım üstünüze..
zaten yılanların bazısıda gözünüze tükürüp kör ediyomuş..
neyse daha fazla öğürtmeyim sizi..
bu arada hata, dayımın selamı var
Rokomet dayın kim senin tanışmışmıydık.
Gamze Özçelik de onun için gitti Büyükada da evlendi geçenlerde..
hata,
hangi dayın diyecektin
bende sana "Burdayım" diyecektim..
olmadı şincik
jan kılot van dayım
hmmm bu ganjinin yazacağı bir iç giyim tarzı değil..
hakkaten şifresini feklemişler samırsan
#_efebey' tarafından 01.07.2008 01:14:25 tarihinde düzenlendi.
Kaplumbağamı ? Bu kadar tantanayı boş yeremi yaptık yani?
Rokomet hangi dayın.
İlgili olabilecek konular
-
Büyükada Fotoğraf Gezisi--9 Aralık Pazar
14 Eki. 2007, 21:08 zarazara
10510513812 Ara. 2007, 21:18
eskidost