last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Bu Avukatlar Bir Alem :)

Çok havalı ve zengin bir avukat, yeni aldığı lüks spor arabasını ofisinin önüne park eder. Ofisteki arkadaşlarına nasıl gösteriş yapacağını düsünerek arabasından inerken, yoldan hızla geçen bir kamyon sürücü tarafındaki kapıyı kopartır atar. Avukat derhal cep telefonunu kapar ve polisi arar. Bir dakika içinde polis olay yerine gelir fakat daha tek bir soru sormasına fırsat bırakmadan avukat isterik bir şekilde haykırmya başlar.. Daha geçen gün aldığı arabası mahvolmuştur ve kaportacı ne kadar ince iş görse gene de eskisi gibi olmayacaktır. O kamyonun sürücüsü derhal bulunmalı ve yaptığı hasar ona mutlaka ödettirilmelidir. Avukat kızgın ve öfkeli şikayetini nihayet bitirdiğinde, polis bıkkın ve inanamaz bir şekilde başını sallar "Siz avukatların bu kadar materyalist olmalarını bir türlü anlayamıyorum.." der "..sahip olduğunuz şeylere öyle bağlanıyorsunuz ki, başka birşeyi gözünüz görmüyor...". "Nasıl söylersin böyle birşeyi?" diye hayretle sorar avukat. Polis adama acıyarak ve küçümseyerek bakar "Sol kolun dirseğinin altından kopmuş görmüyor musun? Kamyon sana çarptığı sırada olmuş olmalı ve sen bana kaportacıdan bahsediyorsun...." "Aman Tanrım!" diye bağırır avukat. "saatim de gitmiş...

Tarih: 27 Ağustos 2007, 16:01 - İp: 81.***.**7.150
acemkızı
acemkızı (üye)
İstanbul / Amatör

http://www.izlesene.com/video/amator/150972/trafige_acik_yolda_nasil_artvin_duz_horono_oynanir
lazut hocam izleyin olurmu harikalar

Tarih: 28 Ağustos 2007, 00:04 - İp: 83.***.**4.3
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yaa acemkızı duz horon boyle...

Tarih: 28 Ağustos 2007, 00:08 - İp: 85.***.**0.137
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Horon gibi bir oyunumuz olduğu içinn gurur duyuyorum

Tarih: 28 Ağustos 2007, 00:13 - İp: 195.***.**7.201
acemkızı
acemkızı (üye)
İstanbul / Amatör

ama hoş olmuş ya yiğidi öldür hakkını yeme şimdi
lazut hoca bir teşekkür bile etmedin

Tarih: 28 Ağustos 2007, 00:15 - İp: 83.***.**4.3
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ana..Yapma ya..Abıı ne kadar da görgüsüzmüşüm ben acemkızı..Özür dilerim..Videoya daldım unuttum işte..TEŞEEKÜRLER SEVGİLİ ACEMKIZI

Tarih: 28 Ağustos 2007, 00:18 - İp: 195.***.**7.201
acemkızı
acemkızı (üye)
İstanbul / Amatör

bişi değil ne demek

Tarih: 28 Ağustos 2007, 00:28 - İp: 83.***.**4.3
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

kola mı yanayım giden arabayamı..hımmmmmmmmmmmmmmm bunlarsadece avukatlara özel bişi degil.biz genel insanların özelligi bu..

Tarih: 28 Ağustos 2007, 01:16 - İp: 88.***.**2.95
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

liebster sen birde ilk sayfayı acta fıkrayı benden dinle

Tarih: 28 Ağustos 2007, 01:18 - İp: 85.***.**0.137
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

uhahahah uhahahaha sen varyaa alemsin beaaaaa

Tarih: 28 Ağustos 2007, 01:20 - İp: 88.***.**2.95
gaijin