Fotoğrafçılık Forumları
Bu Avukatlar Bir Alem :)
Çok havalı ve zengin bir avukat, yeni aldığı lüks spor arabasını ofisinin önüne park eder. Ofisteki arkadaşlarına nasıl gösteriş yapacağını düsünerek arabasından inerken, yoldan hızla geçen bir kamyon sürücü tarafındaki kapıyı kopartır atar. Avukat derhal cep telefonunu kapar ve polisi arar. Bir dakika içinde polis olay yerine gelir fakat daha tek bir soru sormasına fırsat bırakmadan avukat isterik bir şekilde haykırmya başlar.. Daha geçen gün aldığı arabası mahvolmuştur ve kaportacı ne kadar ince iş görse gene de eskisi gibi olmayacaktır. O kamyonun sürücüsü derhal bulunmalı ve yaptığı hasar ona mutlaka ödettirilmelidir. Avukat kızgın ve öfkeli şikayetini nihayet bitirdiğinde, polis bıkkın ve inanamaz bir şekilde başını sallar "Siz avukatların bu kadar materyalist olmalarını bir türlü anlayamıyorum.." der "..sahip olduğunuz şeylere öyle bağlanıyorsunuz ki, başka birşeyi gözünüz görmüyor...". "Nasıl söylersin böyle birşeyi?" diye hayretle sorar avukat. Polis adama acıyarak ve küçümseyerek bakar "Sol kolun dirseğinin altından kopmuş görmüyor musun? Kamyon sana çarptığı sırada olmuş olmalı ve sen bana kaportacıdan bahsediyorsun...." "Aman Tanrım!" diye bağırır avukat. "saatim de gitmiş...
emmi sendende bişey kaçmamakta.
emmi 10 numara yağ koydursa depoya daha ucuza gelir.
keza bazı kırsal yörede özpet kümpet gibi isimli istasyonlar tebeşirle yazılmış tabela asmaktalar istasyon girişine. dampink ucuz kırsal motorin var şeklinde.
zinhar almam oralardan. zira benim matriksim en iyisine layıktır. hep yuro alırım kendisine.
emmi düşündüm taşındım. en iyisi vw passat 1.4 tsi. trendline modelinde herşey var. 49 bine hemide.
toyota avensiste hız sabitleyici yok. bunda var.
benzinli ama olsun.
benzinli olarak 5.5 x3.7 eşittir 20.05
mazotlu 4.6x 3 eşittir 13.80 arada nerede ise yarı yarıya fark var.
6 lira fazlayakmakta benzinli.
Eskiye eyi para veren varsa sat, ekonomik sinıfli başka bir araba al bari,,ne diyek sana ..Garpız yiyorum ellerim şikerli oldu,tek tek yazıyorum bu yazıyo zati..
emmi sen 5,5 nerde yaktıracaksın benzinliye rüyandamı.
benzinli kasaba içi yakacağın en az 400 dür söyleyim.
keza dizellisi 250-300 falan yakıyor şehir içi. senin orası tam şehir olmadığından 50 düşse yine 200 den aşağısına razı olmaz emmi km de.
trendline da en adi modellerinden biridir. primiline yok ise en boş modelidir. keza.
netekim kasa değişir bu sene veya seneye kesin.
emmi git bul laguna 3 ile ww nin audinin test karşılaştırmalarını oku.
yahut kumköy emmi link verir sen zahmet etme. sadece tıkla yeter.
bu alman köylü arabası ww nin türkiyede gördüğü itibarı anlamak da mümkün değil.
emmi laguna sahabi bi abimiirz var. dava açmak üzere. 5 kere şanzıman indirilmiş.
vw audiye yaklaştı nerede ise.
Upel al diyoruz ona emme genişini bulamadık hâla ona..
İlla VV alacam diyor şimdilik bakam..
İki derede bir arada kalmış pzremmi,,yani; tığ teberden kalmıştır,, gali..
opıldaolur emmi niye olmasın.
UpelZayt al sende sağlamdır bak,çoluk çocuğun sana dua ederler hep ileride..Amblemi de 0Z ya onun..
emmi bigün geliyim de
bana bir iki yedek parça alalım periyodik bakım mukabili olanlardan.
5-40 yağ, hava filtresi, mazot filtresi, yağ filtresi, polen filtresi lazım bana.
opelin orcinal yağı var idi senin emmilerde.
uzun yol mukabiline çıkmadan halledek.
keza 130 u geçince de direksiyon titreşmekte hafif mukabili.
birde balans ayarı ister bu kefere icadı.
İlgili olabilecek konular
-
Capcut'ta Videonun Bir Kısmı Nasıl Bulanık Yapılır
10 Oca. 2025, 20:17 prodersler
05210 Oca. 2025, 20:17
prodersler -
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
140910 Ara. 2024, 15:18
miratcenk -
Hikayeli Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Türküsü
09 Ara. 2024, 21:37 prodersler
09509 Ara. 2024, 21:37
prodersler -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
079304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
068216 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
Yasin Asiller Avukat Hukuk Bürosu Tasarım
28 Şub. 2023, 17:18 mehmetali22
062528 Şub. 2023, 17:18
mehmetali22 -