Fotoğrafçılık Forumları
Bisiklet Alım Sorunsalı
2 sene önce çalınmıştı, artık dayanamıyorum alcem bu hafta yeniden. ne tavsiye edersiniz?
bi de araba asma aparatı kullanan var mı hiç? nası bişeydir
kesin kayseriden göçtü o konyaya.
Döndü ya konyadan,ilk gidişindede oraya uğradı evvela,dönüşünde de oraya uğrayıp geldi gali,, unları getirmeyi unutmuş idi ondan..
NE unutması abi. Unuturmu hiç. Gevur gibi çalışır kafası onun. Masus getirmemiştir. Onun arabaya bi tane port bag ilazım. Tepeye takılan mukabili. Tabi arabası çekermi o zaman bilemem.
Geçen gelişimde bir çuval köy unu getirmiş idim. 50 kg mukabili.
unda yapılan hileleri başka bir makalemde anlatırım. herşeyi birden öğretirsem beyin cortlaması yaşayabilirsin.
Bu gelişimde de annemin ist a götürelim diye yaptığı yufkaların yarısını sığdırabildik bagaja. Keza ceviz hırtlak domatis ve wakko piyer kardin giysilerim doldurmuştu benim bagajı.
Yalnız bu sefer karapınar meke gölü civarında yolda bir karpuz almış idim. çocukluğumun karpuzu idi aynen. kocaman çekirdekli. iki tane de ondan aldım getirdim ist a.
yımırta ?
hadi yımırta getirmedin bari arabanın üstüne iki tane tavık bağlasaydın..
çoktandır çılbır yemedim bak.
eskiden vardı çılbır ama şimdi hala çıkıyormu bilmem.
çılbır dediğin kızgın yoğurdun üstüne iki yımırta kırıyoduk onunda üstünede sarımsak döküp karpızlan karıştırıp...
eminim böyle bişey değildir..
tarif alayım o zamatlayın
İşyerlerinde iki haftada bir cuma günleri bolca çıkar çılbır ve dalyan köfte emmiler, şirketlerde iaşe dağıtımı yapan yimek servislerinde de listede olur, yiyin gari..
Dalyan köftenin içinde bir tek de bezeye koyarlar, kesilip kesilip dağıtır keza o tek bezelye hep tek daneli olarak kalır içine, ayar mertebesi gereği..
Atakan bamyayı çok severmiş galiba, yidirmek lazım ona,, sulu sulu ekmek bandıra bandıra yani..
Vakko kim sen kim. Yime bizi hinci. Tamma ucuzluktan piyer kardin almış olabilirsin (İhtirazi kayıt) ama vakko işi külliyen yalan. Eğer vakko esbabın olduğunu isbat edersen porsuk barajına kadar yüzerim.
bende merak eder dururdum kedi mukabili..
bu pis porsuk ile kel kör kirpi nerden geliyo diye..
İlgili olabilecek konular
-
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:36 prodersler
057520 Şub. 2023, 23:36
prodersler -
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:34 prodersler
052320 Şub. 2023, 23:34
prodersler -
Gazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak
20 Şub. 2023, 23:29 prodersler