kaganataseven
kaganataseven (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bir Rüya Gördüm - Kısa Film - 2013

Selamlar. Ben üniversitede sinema tv öğrencisiyim. En son çekmiş olduğum "Bir Rüya Gördüm" isimli kısa metraj filmimi sizlere sunarım. Alanım fotoğraf değil video üzerine ama olsun. Sonuçta film de fotoğraf karelerinin biraraya getirilmesiyle oluşuyor. Sizin gibi görsel fotoğraf ustalarının filmimi izlemeleri ve değerlendirmeleri benim için çok önemli. Aşağıdaki linkten filmi seyredebilirsiniz. Çok değerli yorumlarınızı da beklerim. Sağolun. İyi seyirler

http://www.youtube.com/watch?v=nU0M7sMBZyM

Tarih: 2 Mart 2013, 17:53 - İp: 85.***.**7.151
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

sanalda yorum yaparken karşıdakinin de insan olduğunu unutmamak lazım. saygı görmek istiyorsan saygı göstermen gerektiğini de söylemişlerdir sana "lightingturkey". arkadaş ben ünlü bir yönetmen olacam derdinde değil. uğraşmış çabalamış izleyip değerlendirme yapılmasını istemiş. sen izledin yorumun ne "berbat" o halde sıralamalısın berbat olan şeyleri maddeler halinde. yorumlarından gördüğüm kadarıyla bilgin olmadığı alanda oldukça fikir sahibisin. arkadaşın videoları için zaman kaybı diyorsun. senin yorumların da benim için zaman kaybından başka birşey değil. son yazdığın mesajın hacmine bakarak belki insana benzer birşey yazmıştırsın diye ümit ettim. ama maalesef boşa geçen zamandan öte birşey değildi.

kağan bey; toplumda her dönemde ve her yerde yol gösterenler olduğu gibi yol kesmeye çalışanlar da olacaktır. sana lazım olanları alıp gerisini kaldırıp atmalısın ait oldukları çöpe

Tarih: 5 Mart 2013, 10:09 - İp: 95.***.**2.52
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

okan bayülgeni "mürşit" ilan edene söylenecek çok bişey yok bence..

Tarih: 5 Mart 2013, 11:12 - İp: 88.***.**5.146
lightingturkey
lightingturkey (üye)
Kilis / Amatör

Tarih: 5 Mart 2013, 20:46 - İp: 24.***.**6.72
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Merhaba;
Öncelikle paylaştığınız için teşekkürler. Özellikle arzın bol olduğu günümüzde insanların ilgisini çekebilmek ve kısa zaman diliminde aktarmak istediğiniz konuyu kaleme dökmek, işlemek ve doğru şekilde aktarabilmek oldukça zor. İşte bunu sağlayabilmek için de, sizi başkalarından ya da sıradanlıktan ayıracak birşeyleri ortaya koymanız gerekir. Bununla birlikte, eğer insanlara birşeyler sunuyorsanız (bu film de olur, yemek de, ürün de) olumlu eleştirilerin yanında olumsuz eleştirilere de açık olmanız ve gerçekten de bu eleştiriler acımasız bile olsa, bunu bir geribildirim olarak almanız gerekir.
Last Hope ve Rokomet zaten şeker gibi adamlar, kimseyi kırmamışlar sizi mi kıracaklar ;-) Bunun yanında eleştirilerini de yapmışlar ne güzel. Ancak bence diğer eleştirileri de ciddi bir yardım olarak almalısınız (tabi kasıtlı yapılmamışsa ki buradakiler sizi tanımazlar etmezler neden kasıtlı yapsınlar). İnsanlar ilgi gösterip, izleyip fikirlerini size bildiriyorlarsa buna bence minnettar olmalısınız çünkü sizi uyarıyorlar, daha iyisini yapmaya zorluyorlar.
Şahsi fikrimi belirtecek olursam, filminizi beğenmedim. Çekimler güzel ama senaryo güzel değil. Bende herhangi bir duygu ya da düşünce uyandırmadı. Fakat görünen o ki çekim konusunda gayet iyi görünüyorsunuz bu nedenle, iyi bir senaryo bulursanız (siz yazar ya da iyi yazan birinden alırsanız) bence gayet başarılı işler de çıkarırsınız. Dediğim gibi işiniz zor, ancak bıkmadan usanmadan ve sürekli kendinizi geliştirerek çok çok daha iyi işler yapacağınızdan ben çok eminim.
Başarılar.

#t_yaman' tarafından 23.04.2013 11:41:21 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Nisan 2013, 11:39 - İp: 195.***.**8.165