Fotoğrafçılık Forumları
Bilgisyarı Kapatıyorum Kasa Devam?
Arkadaşlar bunun sebebi ne olabilir?? bilgisayarı kapatıyorum kasa çalışmaya devam ediyor..
Biosu resetledim ama sorun çözülmedi..
diğer konuda 2 gün yazıştık. sonuç:
2 sorun ve 2 format
galiba sende o yöne doğru gidiyorsun.
bilgisayarın kasasını açın power kablolarının anakart üzerindeki takılı yerinden çıkartarak birkaç saniye bekleyerek yeniden takın (tek gibi görünsede kabloyu çektiğinizde elinize 4 adet ufak şekilde kablo gelecektir)
şöylede deneyebilirsiniz power kablosunu ters çevirerek takın veya 2 yana oynatarak farklı fişlere takınız.
Kasa kısa devre yapıyor!... Servise göstermende fayda var
Uğraşma sercan:Format
benim eski pc nin işlemci üzerindeki büyük fanı ötüyodu mesela
wd40 sıkıp susturmuştum
sende böle bişiler yap
Eyvah! çok kötü kısadevreyse.. emin misiniz??
t.y. dediğini yaptım olmadı, ama bi daha deneyebilirim aceleye geldi.
Kısadevrenin olduğu yer o kasanın power pininin bağlandığı yerden farklı biryer olabilir mi?
dugmeye basınca calısmaması daha kotu olurdu sanırım.
şimdi sonlandır dıye birşey cıkıyorsa kapat dediginizde,virusle alakalı bir durum olabilir.
Yok sonlandır demiyor sorunsuzca tam kapanıyor diyorken kasa çalışmaya devam ediyor.
Formatı deniycem ama yeni atmıştım daha o programları yüklemek o kadar zor ki.. işkence gibi geliyor..
Toplama olduğu için servise de götüremiyorum ama anakartı 2004 model asus izmir servisine bi götüreyim.
2 bilgisayarımdan da şunu anladım, toplama bilgisayar daha güzel oluyor, hazır pclerde iyi işlemci kötü ekran kartı koyuyorlar anakartı da çoğunda belli değil ama stabil..
Toplamalarda bi uyumsuzluk oluyor 2 bilgisayarımda da var bu..
Bu kapanma olayı dışında başka anormallikler de var ama formatlık değil, eskiden beri var.
sercan85, benim dediğimi neden yapmadın? yosan sen beni beğenmüyür müsün?
Eslafurullah (yanlış oldu galiba) mehmet,
hocaya götürücem anakart servisi belki bişeyler yapar çünkü yanmasından korluyorum kısadevre,vs yüzünden.
- 1
- 2