Fotoğrafçılık Forumları
Bi Degişiklik Yapalım .............
.... FOTOGRAF YORUMLAYALIM
her fotografın altına yazılmıs anlamı kalmayan boş tebriklerden, alakasız fotograflara gosterilen acayip ilgiden, eleştirisizlikten, ilgisizlikten, riyakarlıktan, kankacılıktan, pohpohculuktan sıkıldıysanız
galerideki her yorumunuzun altına
eleştirmekten çekinmeyelim, eksiklerimizi gorelim gosterelim, bilgi paylastıkca cogalır, güzele eleştiriler degerlendirilerek ulaşılır
yazalım...
cokmu ütopik, cokmu dugusal, cokmu şiirsel, cokmu abes cokmu garip cokmu komik, demogojimi, sacmalıkmı, gereksizmi, etkisizmi???????????
boşverin hepsini..
"elinize saglık,tebrikler "
yazıp kopyala yapıstır yapacagımıza, bunu yazalım..inanın, ne daha komik ne daha sacma olur.belki bir kişi bile etkilenir,bir kişiye yararı dokunur. ne kaybederizki?????????
----------------------------------------------
PANCTOMUN ACTIGI TOPİC
http://forum.netfotograf.com/onerileriniz.asp?msg_id=32804&syf=2
#gaijin' tarafından 15.05.2008 02:27:57 tarihinde düzenlendi.
y.a.t. nin diger topicte yazdıkları meselenin ozeti aslında,
daha fazla eleştiri yapan insan gorsem bende cekinmeden eleştiri yazarım demiş kendisi..
neden olmasın?
eleştiriyi hakaret olarak,saldırı olarak algılayan insanlara bunun normla oldugunu gosterebilmek gerekir,
ancak ozaman,
"senden once 20 kişi yazmıs, onlar birşey bilmiyor senmi biliyorsun"
gibi sacmalıkların onune gecilir
ancak ozaman,
"sen profesyonel degilsen bilmedigin işlere karısma" gibi sacmalıklar son bulur..
ancak ozman:
bu site ve galerisi insanların kendine birşey kattıgını hissettigi biryer olabilir..
helaaaaalll...
her iki tarafta da katılım büyüyor. başaracağız!
ve hiç yılmadan gidersek, türkiye nin en gerçekçi eleştirilerin olduğu fotoğraf sitesi haline getirebiliriz burayı..
bu hayal mi yoksa??
neden olmasın [>
arkadaşlar ben de SX100 makinamı önümüzdeki hafta elime alacağım inşallah, benden başlığa destek var ama bilgim olmadığı için sizden sadece ileriki zamanlarda ekleyeceğim resimlerime bahsi geçen yorumlarınızı yapmanızı isterim, yorum yapacak bilgim ve birikimim yok.
sitede mantıklı davrananlar da varmış... ukalalık yapmak değildir niyetim ama ben de kendi kendime diyordum burada herkes söz birliği mi yaptı ki iltifatlar havada uçuşuyor diye, şükür ki eklenen resimlere dürüstçe gerektiği yergiyi yapacaklar da varmış
Ne güzel burada da var kampanya... Elbette ki destek, tam destek. Herkese teşekkürler...
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı Yatırma Vakıfbank Mobil
21 Ara. 2024, 20:42 prodersler
04521 Ara. 2024, 20:42
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
07019 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
015416 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
256610 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme
12 Eki. 2024, 01:02 prodersler
019812 Eki. 2024, 01:03
prodersler -
Telefon İnternetini Bilgisayarda Kullanma İphone - Android
07 Eyl. 2024, 13:15 prodersler
021107 Eyl. 2024, 13:16
prodersler -