transferpres
transferpres (üye)
Çorum / Amatör

Benjamin Batın İzle Nimlerim

en son izlediğim bir film ve hayatın ta kendisi bence.

bir insanın hayatta kaç sene kaldığını nelerle uğraştığını ve nasıl yaşlanıp öldüğünü anlatıyor.

aslında gençliği anlatıyor bir daha 20 olamayacağını anlatıyor

.bu hayatın nasıl bir f 16 gibi hızlı geçip gittiğini anlatıyor.

tavsiye ederim şimdi dvd ve vcd lerde on numara bir film hüzünlü şaşırtıcı gerçekçi.hele yaşlandırma ve geçnleştirme sahneleri süper.

Tarih: 21 Haziran 2009, 09:18 - İp: 95.***.**9.9
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

yaman ustam Türk kızları da brede gıcıklar angelina yengemizden dolayı

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:01 - İp: 81.***.**7.150
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Last Hope;

O gıcıklar dediğin Türk kızlarına Bret in 3. kalite kağıda basılmış posterini versen, havada kapmak için, birbirlerini ezerler, ne gıcık olması. Ama Bret in canlı kanlı kendisi gelse, tarafına bakmazlar diye tahmin ediyorum, değişik bir sistematikle çalışıyor bünye. Şimdi birinci mevzu buydu.

İkinci mevzu da sana ne oluyor Last Hocam, Türk kızları birleşti de Bret konusunda açıklama için seni sözcü mü tayin etti. Nil Karaibrahimgil dururken sana ne oluyor ki? Bu da ikinci mevzu, daha önce demiştim herhalde.

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:26 - İp: 78.***.**5.148
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

ya usta madalyonun öbür yüzünü de gör diye şeettirdiydim yoksa ben çekik gözlü kızları daha çok severim angelina yengemizin yeri çocukluğumdan beri ayrıdır kalbimde

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:28 - İp: 81.***.**7.150
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Sen tanıyormuydun Angelina Yengeyi küçüklükten, ama yaa bak işte kaçan balık büyük oluyor böyle? Hem Allah Allah Sivaslı olan Cindy değilmiydi ya, Angelina da nerden çıktı? Sivas ilginç yer, yılanı, köpeği, Top modeli derken bir de Hollywood Yıldızı meşhurmuş demekki.

Ben sevmem çekik gözlü kızları. Bizim şirkete geliyor bazen böyle uzakdoğulu Tayvanlısı, Korelisi, Allah günah yazmasın da bu ne böyle diyorum yani, neyse boşver.

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:42 - İp: 78.***.**5.148
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

laptop sende varya küçülde cebime gir he.. ancelina yengesinin küçüklüğünden beri yeri ayrıymış.. hadi bana babane diyon ses etmiyosda.. bari kadına hakaret etme..

yaman insan. alkolü ve sigarayı bıraktım bu sabah itibariyle.. artıkın yeşilaycıyım duyurulur

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:44 - İp: 88.***.**7.59
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

yaman usta çekik gözlüleri derken de hepsini demedik ya var onların içinde de gülleri

bu arada küçüklük derken bebeklik dönemlerini demedik ya

babanne çok sevindim öğleye kadar geri başlamazsan daha çok sevineceğim

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:46 - İp: 81.***.**7.150
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

ASLA BAŞLAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:47 - İp: 88.***.**7.59
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Yeni kararın hayırlı olsun Gülşen, umarım muvaffak olursun . Aslında çok kolay sigarayı bırakmak ama bir o kadar da zor. Şeytanla olan mücadelen başladı şimdi, hayırlısı neyse o olsun.
Alkol başka bir mesele. Ben sosyal içiciyim, kırk yılda bir, eş dost ortamında ya da tatilde filan içki kullanırım. Ama hiç öyle canım çekti içeyim dediğim de olmamıştır hiç.

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:55 - İp: 78.***.**5.148
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

aynen yaman insan bende sosyal içiciydim..

ama artık değilim .. sigaradan da kurtuldum

saol yaman insan

Tarih: 23 Haziran 2009, 09:59 - İp: 88.***.**7.59
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Eee kim kaldı ki eski içicilerden?

Tarih: 23 Haziran 2009, 10:00 - İp: 78.***.**5.148