Fotoğrafçılık Forumları
Belgesel Meraklıları Tanır
Timsah avcısı" Irwin vatoz saldırısında öldü
Tüm dünyada "Timsah Avcısı" olarak ün yapan ve cesaretiyle herkesi etkileyen yapımcı Steve Irwin'in, Avustralya'nın kuzeydoğusunda bir iğneli vatoz balığının saldırısı sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
Olayın, vahşi doğada kimsenin cesaret edemediği çekimlere imza atarak dünyanın en çılgın vahşi yaşam tutkunu olarak tanınan 44 yaşındaki Irwin'in bir su altı belgeseli çektiği sırada meydana geldiği belirtildi.
Avustralya Associated Press ajansının haberinde, Queensland eyaletinin Port Douglas sahilinde dalış yapan Irwin'in, vatozun kuyruğundaki iğnenin göğsüne saplaması sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi.
Avustralya'nın Victoria eyaletinde doğan ve küçük yaşlardan itibaren hayvanlara ilgi duyan Irwin, hayatının büyük bir kısmını timsahların yaşadığı nehir ve bataklıklarda geçirmişti.
Avustralya'da bir hayvanat bahçesi kuran Irwin'in 1992'de evlendiği eşi Terri Raines de Irwin ile birlikte program yapımcısı olarak çalışıyordu.
BU adam daha öncede yılan sokmasından ölmemişmiydi.
Evet bu adamın belgesellerini zevkle izliyordum..Gerçekten üzüldüm..
öldüyse üzüldüm bende pazar beyin deiğigibi hatırlıyorum .
Ben Yabancı bir sitede okudum sanırım dün ölmüş helikopter ile hastaneye yetiştirmeye çalışmışlar ama hastaneye gittiğide zaten ölmüş. Daldığı sırada bir balık tarafından zehilenmiş Atakanın haberi doğru malesef.
Evet maalesef Steve Irwin oldu.. Cok uzgunum. Bu konuyu ben acmaya hazirlanirken "atakan" arkadasimiz benden once davranmis bizi bilgilendirdigi icin tesekkurler..
Vahsi yasamin en tecrubelilerinden en cesurlarindan biriydi cok sanssiz bir olum.. Tanri ailesine ve sevenlerine sabir versin..
Mesleğini bir aşk ve tutkuyla yapan insanlar mesleklerini yaparken ölmek ister sanırım.
Pek çok tiyatrocuya sorsanız sahnede ölmek ister.
Irwin bu tutkuyu bir mesleğe dönüştürüp pek çok ölüm riski içinde iken bu risklerin bilincinde olarak atılıyordu sanırım pek çok olaya..
Toprağı bol olsun
Su testisi su yolunda kırılır.
Bize izlettirdiği belgeseller için allah ondan razı olsun.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Antalya'dan Fotoğraf Meraklıları Nerede
28 Ağu. 2013, 19:20 dogukan_07ant
0267228 Ağu. 2013, 19:20
dogukan_07ant -
-
Bursadaki Fotograf Meraklıları
30 May. 2012, 21:00 uydu2005
1220120 Kas. 2012, 13:30
savasaltunkara -
Belgesel Fotografcılık İcin!
26 Ara. 2011, 15:05 vuslatzamani
0268126 Ara. 2011, 15:05
vuslatzamani -
Deu Buca da Okuyan Fotograf Meraklıları.
14 Ara. 2009, 11:03 burakby
4177823 Ara. 2011, 21:37
lazurisi -
Belgesel Fotoğraf Atölyesı-karanlık Oda
18 Kas. 2011, 16:14 karanlikoda
0258218 Kas. 2011, 16:15
karanlikoda -