dose
dose (Objektif)
İzmir / Meraklı

Beğendiğimiz Müzikler...

Beğendiğimiz müzikleri eklesek ne güzel olur diye düşündüm..

Bu aralar çok beğenerek dinlediğim bir şarkı..

Volkan konak..
Göklerde kartal gibiydim..

Link verirken şarkıların adını yazınız..

TIK TIK

#dose' tarafından 06.08.2009 02:51:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Temmuz 2008, 18:42 - İp: 88.***.**5.128
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi keza bende malatya da yapmış idim askerliği.
2.ordu muhabere taburu mukabilinde.
afetevlerinin orada idi kışla.

sonra istihbari bilgi mahiyetinde anti torpilli olduğum için bitlis e dağıttılar emmi beni. Zırhlı Tugay karargahı mukabiline. Keza sakıncalı mukabili olmama rağmen tugay komutanı beni pek bir sevmişti üstün cesaret ve feragatli hizmetlerimden ve adımdan dolayı.

keza sarı kartım var idi. izinsiz mizinsiz sürekli dışarı çıkabilme vizesi mukabili. bol bol kuşbaşılı pide yimiş idim tatvan postanesi karşısındaki pasa içi pidecisinde netekim.

Tarih: 28 Şubat 2010, 18:51 - İp: 85.***.**1.164
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netekim bende torpil mukabili oldum hep. SEverlerdi beni. Tüm izinlerime ve askerlik dönüşü sağolsun komutanlarım bana kargo uçağı tuttular. onunla gönderdiler. KEza son gelişim kargo mukabili olup bayağı bir korkutucu geçti casa tayyaresi mantaletesinde.

Tarih: 28 Şubat 2010, 21:43 - İp: 88.***.**5.6
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi sana kargo muamelesi yapılması pek övünülecek birşey olmasa gerek askerlik anısı mukabilinde.
keza belki ancak kargo uçağı çekmiştir seni.

Tarih: 28 Şubat 2010, 22:13 - İp: 85.***.**1.164
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

O zamanlar 81 kg idim. Değil kargo uçağı planör bilem çekerdi beni. Lakin şimdi antonov zor kaldırır beni ağırlık mukabili.
Şimdi emmi bu kargo uçuklara üst rütbeliler tarafından bile en çok tutulan uçaklardır. Hepsi onunla seyahat eder. Zire moturlarının ikiside dursa bile planör mukabili iniş yapabilirmiş. Düşme riski hemen hemen hiç yok yani.

Tarih: 28 Şubat 2010, 23:15 - İp: 88.***.**5.6
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

yaşamayı seviyorum, uçakları sevmiyorum.

Tarih: 28 Şubat 2010, 23:51 - İp: 78.***.**7.15
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

adamın birisi uçakla biyere giderken atlantiğe çakılıyor. sonra ıssız bir adada 4 yıl yaşıyor. mucizevi şekilde kurtuluyor ama o adamın yaşadıklarını görünce keşke ölseydi dedim

zira 4 yıldır valeybol topuyla konuştu onu okyanusta kaybedince ağladı, 4 yıldır beklediği kızda çoktan evlenip çoluk çocuğa karışmıştı. yani anlayacağınız adamın çektiği çile yanına kar kaldı

oynatmaya az kaldı doktorum nerde?? mukabili yani

Yeni Hayat

Konusu: Chuck Noland, filmde hem kişisel hayatını hem de iş hayatını saatin tik-taklarına göre yaşayan bir FedEx sistem mühendisini canlandırıyor. Hırslı kişiliği yüzünden her şeyini kariyerine adamış olan Noland günlerini, maksimum kontrol sayesinde maksimum başarıyı getirecek şekilde önceden planlayarak yaşamaktadır.

İşinde her şeyi halledebilen Chuck özel hayatında aynı derecede başarılı değildir çünkü işiyle ilgili sorumlulukları, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Kelly’ye çok az zaman ayırmasına neden olmaktadır. Filmde Kelly’yi yine bir Oskar sahibi aktrist Helen Hunt canlandırıyor.

Fakat Chuck’ın bu manik varlığı, uzak bir adada yalnız kaldıktan – hayal edilebilecek en ıssız yere savrulduktan – sonra sona erecektir. Yaşam mücadelesi vermeye başladığı andan itibaren, günlük hayatın rahatlığından uzakta, ve hiç kimseyle konuşamayan Chuck hem fiziksel hem ruhsal açıdan bir değişime de başlamış olacaktır. Ve günlük hayatın boş işleri ve baskılarını çok uzaklarda bırakan Chuck’ın ‘başarı’ ya ve kendisine bakışı düşünebileceğinden çok daha fazla değişecektir.

Tarih: 28 Şubat 2010, 23:56 - İp: 78.***.**7.15
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 1 Mart 2010, 00:01 - İp: 88.***.**5.6
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

sakın o filmi izlemeyin ben sadece öneri olsun diye şey etmiştim

bunalıma falan girersiniz mazallah

Tarih: 1 Mart 2010, 00:10 - İp: 78.***.**7.15
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

HElloo hellooo

Tarih: 1 Mart 2010, 00:10 - İp: 88.***.**5.6
umut1993
umut1993 (Objektif)
Bursa / Amatör

Şahsi- Şahsına Münhasır

beğendiğim dün çıkan bir albüm...

albüm kapak tasarımı sitemizin üyesi "sad" a ait (onun da albümünü görecez kısmetse )

indirmek için tıklayınız

#umut1993' tarafından 04.04.2010 20:55:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Nisan 2010, 20:53 - İp: 85.***.**0.19