Fotoğrafçılık Forumları
Bayram Tebrigi
Merhaba...
Tum Netfotograf.com uyelerinin Ramazan Bayramini en icten dileklerimle tebrik ederim,nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte kavusmaniz dilegimle...
Sevgiler,
Emine...
Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu bayramlar. Dilerim bizim gibi sevdiklerinden uzakta olanlarda gelecek bayramlarda bulusabilirler yakinlarina...
Ne yatmasiii beee iyi de kardesim sabah uyanir uyanmaz Huseyincim solugu sitede mi aldin aay yoksa kimseyle bayramlasmadan mi yaptin bunu eheuheuhe ...
Bu arada ne demek arkadaslar,tabii ki bayram tebrigi diye konu acarim,zaten az ugruyorum forumlara degil mi ama... Bayramlarimin cogu evde gecer,herkes bize gelir... Istanbul'da hava bir aciyor bir kapatiyor bayram ziyareti yapanlarin ve gezenlerin uzerlerine yagmur damlaciklari dusebilir...
herkese ıyı bayramlar
Site sakinlerinin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim...
Kagit uzerinde yaz ciz,kur... Sonbahar,sonbahar...Soz verdigim sarkilar var kurgulanacak... Bayram mesajlarini okudukca keyif almaktayiz...
Neler yapiliyor,tatlilar yapildi mi...Indi mi midelere...Sekerler,cikolatalar midelerdeki partiye katildi mi bakalim ...
çikolatalari dünden indirdim ben.. öylece bana bakıyolardi napiim.. bugüne bişi kalmadi
Ben de depo yaptim birazini Kubisim Biliyorsun,cikolataya buyuk zaafim var... Seker bayrami sonucta iste Zaten alinacak tum cikolatari ben sectim,eheuheuhe...
Ayrica oglene dek UYUYANLARI KINIYORUM burdan...Uyumayin,kalkin dus alin kendinize gelin yahu! aaa
Nedense mutlu olamıyorum. Yetmiyor bayram güruhu tebessüm etmeme. alışveriş merkezlerinden gidip alışveriş yapmak iyi durmuyor. Fakirliği ilk adresinden gören biri olarak herkesin görmesini tavsiye etmekten başkada bişey demek istemiyorum.
Afrikadaki gecen yıl bayram namazında çektiğim bir fotografta, aslında çocukların giydikleri kıyafetler o gün icin seçilmiş bayramlıkları.
Sadece çok şükür deyip kenara çekilmemeli. Bu görüntüler insanlığın şükür etmesi için değil onlara yardım etmeniz için.
Bayramı sadece bir tatil kavramı haline getirdik. Fakirleri ise bir şükür nesnesi haline getirdik.
Yapacagınız harcamalar için iki kere düşünmeniz temennisiyle.. Bayramınız kutlu olsun
Evet fotografin anlattiklari o kadar derin ki... Ahh ya,evet sukretmek lazim bazi seylere... Huseyin yine yaptin yapacagini,duygulandim cooook...Bilmiyor musun aglak bir kizim zaten...
İlgili olabilecek konular
-
Cadılar Bayramı Posterleri Ve Resim Çer
25 Eki. 2014, 16:58 prodersler
2134325 Eki. 2014, 20:46
zbkdygn -
-
Pazarbey İle Bayramlaşma Sorunsalı
05 Kas. 2011, 19:00 okyanus.
20416231 Oca. 2012, 23:45
okyanus. -