Fotoğrafçılık Forumları
Bayan Üyelerimizi Rahatsız Etme..
selamlar fotoğraf dostları..
bazı fotoğraf sever sandıklarımız.... byn fotoğraf sever dostlarımızı mesaj yoluyla rahatsız ediyorlar,akabinde tekrarı olursa buradan teşhir edeceğim..
az galeriye girerim ama gözüme çarpmış işte
-----------------------------------------------------
Nerelerde geziyorsan remi. .
Ben niye görmüyorum bu dediklerini. Özelden bir ara bana linkini verirsin merak ettim.
Okyanus genelde bayanlar pek rahatsız etmez. Yani benim bildiğim kadarı ile yani tahminime göre.
Yinde de bence bu site bayanlar için tam sığınılacak liman..Hiç kimse gocunmamalı..
Bu kadar kültü düzeyi yüksek kimseler içinde elbette bir iki çürük, bir iki portfolyo avcısı, bir iki rahatsız edilmeyi bekleyen Türk erkeği olacaktır...
Sultan abla nasılsın? Sen ne kadar güzel fotoğraf çekiyormuşsun öyle..Böyle bir yeteneği nasıl farketmemişim.ben eşş...şim yahu..Sizinle tanışmak yemek yemek iserim...
özelden veririm linklerini sultan abla. b buralara yazıpta kısmetlerini kapamayalım insanlarınn değil mi?
bu teşhir etmeme olayındada yine sanat için fedakarlık yapıyorum vallahi.
kendim için bişey istiyorsam ne olayım bak
herşey sanat için
Lazut hocam cümlen iyi başladı ama bu tür mail atanlar biliyorsun abla diye devam etmezler.
Bu kadar kültü düzeyi yüksek kimseler içinde elbette bir iki çürük, bir iki portfolyo avcısı, bir iki rahatsız edilmeyi bekleyen Türk erkeği olacaktır...
işte olay budur kardeeeşşiiimm
en büyük lazut hoca başka büyük yok en büyük lazut hoca başka büyük yok
aklın yolu bir valla
OKYANUS konuyu yanlış mı anlamış... ?
Erkekler değil, bayanlar rahatsız ediyormuş... Ayrıca madem özgür bir ülkede yaşıyoruz, bayanlar da erkekleri rahatsız etsin
bu olaylara en güzel çözüm sanırım kimlik gizliliği... e teşhir etmek isteyene de engel olmamak lazım... malum, özgür, laik, açılımtrak bir ülkede yaşıyoruz....
Teşhir açılımı yapalım....
sitenin bazı bayan üyeleri derhal beni mesaj yoluyla rahatsız etmeye başlamazlarsa sırayla herkesin kusurlarını teşhir etmeye başlayacağım!!!
koroglu aramızda kalabilirdi niye böyle topik açtın aramızda çözerdik bu konuyu
ben o şahsın ve onun gibi düşünenlerin böyle bir sitede barınamayacaklarını görmeleri açısından topik açtım..
yoksa sitenin kariyeri açısından herhangi bir durum söz konusu değil ve olmazda zaten
Ya tüh bir kere de olsun bi pot kırmasam..Neyse sultan abla ..Sizi geçtim..en iyisi mi ben kendime başka birini bulam
İlgili olabilecek konular
-
Kış Bayan Ayakkabı Modası 2017
07 Kas. 2017, 12:35 yemezlercici
0153707 Kas. 2017, 12:36
yemezlercici -
Yüksek Kalitede Bayan Fotoğrafları
17 Tem. 2017, 20:23 prodersler
0272017 Tem. 2017, 20:23
zbkdygn -
-
Yüksek Çözünürlükte Bayan Kirpik Resimleri