Fotoğrafçılık Forumları
Başkan Olsaydım??
Merhaba Arkadaşlar..
Ülkemiz Başkanlık Sistemine Geçseydi Ve Siz Başkan Olsaydınız..
.......... ......... .......... ........ Yapardim?
Neler Yapardiniz Merakla Bekliyorum
#photodesng' tarafından 14.03.2007 13:02:27 tarihinde düzenlendi.
bekara eş cennetten müstakil ifrazlı tapu ankaradan ötesini kurtarılmış bölge istanbula vize v.s v.s v.s
gerçekten hiç bir projeniz yok mu.. yoksa varda yazmak mı istemiyormusunuz... kimse başbakan olarak doğmadı ki.. lise mezunu olmak yetiyor... ülke için düşünün biraz.. neler yyapabilirsiniz?
arabayı yıkattıgınız gün yağmur yagmayacak
saatle artık geri alınmayacak
ucaga binmeden ucunabilecek
hafta sonu tatılı 3 gun olacak
mesai saatleri 10,30 12,00 14,00 17,00 olacak
sakızlar kaybolmayacak
zeki mürende sizleri görebilecek
CEM UZAN
Stüdyofoto İyi Güldüm Valla Saolasin
Ben Başkan Olmak İstemezdim Şahsen 70 veya 80 Milyon İnsanın Sorumluluğunu Almak Zor Bir İş..
Ama İllede Başkan Ol Deseydiler Beşiktaşın Başkan'ı Olurdum ve Beşiktaş'a Ronaldinho'yu Alırdım
photodesng siz degil ronaldinyoyu onun tozlugunu bile alamazsınız.bu kafayla giderse beşiktaş carsı falanda kalmayacak arkasında..bütün lolitoplar tiganaya feda olsun lolitop yemekten takıma bakmaya fırsat bulamıyor..
liebster Tamam Belki Alamayız Ronaldinho'yu..
Ben Başkan Olursam Alabiliriz Diye düşündüm Başkan Benim Ama Benim Hayallerim Var Dur Bi Başkan Oluyim Şimdiden Soğutma Beni Koltuğumdan
Tigana'ya Gelince Devam Ederse Şayet 2 Sene Sonra ayakta Alkışlanacak Adam Olacak Türk Futboluna Kattığı Ve Yetiştirdiği Topçulardan Ötürü..
Biz Yine Bizim Konuya Dönelim Dağatırsak Konuyu Ben Dağatmiş Olcam Başlıkla Uyuşmıcak Sonra Fırça Yemiyeyim Site Sakinlerinden
BeŞiKTaŞk
#photodesng' tarafından 17.03.2007 15:18:38 tarihinde düzenlendi.
burda da mı futbol atişması...
İlgili olabilecek konular
-
Ben Mustafa Kemal Olsaydım - Serdar Yıldırım
05 Oca. 2023, 17:54 serdar102
278105 Oca. 2023, 18:08
serdar102 -
Cumhurbaşkanı Gül, Nikon'cu Çıktı :
21 Şub. 2009, 15:01 husmenaga
55736704 Mar. 2009, 22:14
okyanus -