Fotoğrafçılık Forumları
Avrupa Futbol Şampiyonası
Niye bu sitede bu konu ile ilgili başlık yok, şaşırdım. kimse mi ilgilenmiyor?
Gerçi bu başlıkta futboldan çok başka konular konuşulacağını da biliyorum, huyumuz sitece.
ben de buna uygun bişey anlatacağım. Coca cola nın almanya da çıkan reklamını anlatacağım. Bizde iftarların vazgeçilmez içeceği olarak lanse edilen coca cola reklamları bakın almanya da nasıl?
efenim, reklam almanya nın avrupa futbol şampiyonasında attığı golden sonraki sevinci anlatıyor.
tüm zıt kutupların birleştiğini, birbirlerine sarıldıklarını gösteriyor. tüm mizansenleri hatırlamıyorum, ama bir kaç örnek vereyim:
mesela köpekle kedi sarılıyor, bilimadamı kobay faresini öldüreceği anda golün sevinciyle vazgeçip sarılıp öpüyor, bu türlü birsürü mizansen, son ve vurucu olan mizansen ise:
karı koca yatakta, golün sevinciyle adam yataktan fırlıyor, sevinmeye başlıyor, o anda gardoraptan da çıplak adam sevinçle çıkıyor, birbirlerine bakıp golü düşünüp birbirlerine sarılıyorlar. kutlamaya devam ediyorlar.
ne reklam ama di,mi???
neden golleri hep son dakikalarda atar bunlar
alışkanlıkmı yaptı ne
Bu vuruş 3. Viyana kuşatmasının başlangıcıdır!...
Maçı Avrupa ya yayın yapan ZDF nin Avusturya Bregenz deki Gölün içindeki platformda izledim. Bol bol da fotograf çektim. Farem bozuldu, leptopun tuşped mi deniyor neyse onunla kullanamıyorum. fare alınca yükleyeceğim fotograflar. çok güzel de manzara fotoları var. kıskananlar 1 hafta falan siteye girmesim. (onlar anladı kendilerini )
bende diztop kullanıyom ama maus kullanamıyorum
tuşpedle işimi görürüm hep
Şampiyon olalım da Son dakika şampiyonu olalım...
yine yaptık yapacağımızı
yok böyle bir maç yok tarih yazdık resmen...
olay budur sonuç bu
harika bir maçtı süperrrrr [>:D
hep böylemi olcak yaa son andamı alcaz maçı
kalpten gidicem
çekirge bir sıçrar , iki sıçrar, üç sıçrar... Vallahi bu çekirgelerde bu bal olduktan sonra iki defa daha sıçrayıp kupayıda alıverseler tam süper olacak. Alem çekir... aman takım görsün. Bi dahaaa, Bi dahaaaa....
İlgili olabilecek konular
-
Futbol Maçı Nasıl Çekilir? Sony A9 İle Maça Gittik
20 Mar. 2018, 18:56 omaryayla
0411120 Mar. 2018, 18:56
omaryayla -
Avrupa Ve Amerika Seyahati Grafikleri
23 Oca. 2016, 20:14 prodersler
0175023 Oca. 2016, 20:15
zbkdygn -
-
Çocuklar İçin Futbol Temalı Çerçeveler