Fotoğrafçılık Forumları
Avatara Neden Garip Fotolar Konur
Bazı arkadaşlar avatarlarına çok garip fotolarını koyuyorlar ben onların yazdıkları mesajları okuyamıyorum avatar fotoları çok dikkatimi dağıtıyor daha ilgi çekmeyen bir avatar fotosu konursa memnun olurum. Benim yanımda olan varmı?
Yüzümü gizliyormuşum gibi şeyler yazmıştı bir arkadaş bende öyle olmadığı kanıtlamak için yazdım. bu fotoğrafı kendim çektim
Sarucabey buda garip sınıfınıa girecek bir avatar olmuş.Ben saati tercih ederdim doğrusu.
ben de yeni bir avatar arayisi icerisindeyim arkadaslar.. lutfen yardim..
Alkolsüz olsun lütfen.
bence birbirinde farklı, yaratıcı avatarlar siteye renk katıyor. böyle bir sitenin de zaten yaratıcılığı teşvik ediyor olması lazım, ekonomi forumu değil ya burası
keşke daha fazla yaratıcı avatarlar görebilsek.
Pazarbey ne demek alkölsüz olsun...hayır yani, şimdi sen benim avatarıma taş mı atıyorsun...
Yaw sen değilmiydin vesikalık fotografını siteye avatar diye koyan...hemide üzeri mühürlü. pööhhhh
sarucabey konuyu açan kişi olarak..sizden öncü olmanızı beklerdim lakin fotografta eğik durduğunuzu görüyorum..olmamış hemde hiç olmamış....
dadanagast konusuna gelince...?????
abi sen bu avatar sorununu bence nasaya ilet....belki onlar bir çözüm bulurlar
Avatar şampiyonu Bitpire olarak görünüyor... Onu Nebula'sıyla AppleMac takip ediyor.... Enson cevap şampiyonumuz ise Lazut61...
alkol... iyi değildir işte....
Yaw işte benim bütün sorunum da bu ya? Kendi mi daha nasıl tanıtmalıyım ki bilmiyorum..Sıradan olmamak kötü bir şey mi?
Hattta diyorum ki en ilginç avatar yarışması yapalım..
Benim oyum kravatlı bilge kediye..
Avartlar toplumu yada kişileri rencide etmediği müddetçe kişilerin zevkine göre konabilir. Avartların dikkat dağıttığınıda ilk defa duyuyorum. Bence fotoğraf sitesinde bu tür avartların olması çok doğal ve renk katıyor.
Benimkinide kumda futbol oynarken arkadaşım çekti.en büyük eksiği GS formamın üzerimde olmayışı.
ençok dikkatimi çeken avatar dadanagast,arkadaşımızın avatarı hem resim ve hemde isim.insan bari ramazanda değiştirir ramazan dışında her gördüğümde canım bira çeker bende gider içerim sayende alkolik olacam
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
371206 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2194226 Oca. 2023, 20:22
mete007 -
-
Neden Fuji Frontier 340 Dijital Mınılab ?
01 May. 2017, 09:54 turangroup
2617007 Haz. 2018, 14:03
turangroup -
Neden Sony Rx0 Almaya Karar Verdim?
06 Nis. 2018, 21:03 omaryayla
0371406 Nis. 2018, 21:04
omaryayla -
Tokina 100mm 2. 8 Diyafram Neden Kullanamıyorum
28 Oca. 2018, 01:09 centipede
6326628 Oca. 2018, 22:57
centipede -