Fotoğrafçılık Forumları
Atlas Dergisi
Birileri ilçemizin web sitesine dönüşümün haber edilmesiyle dalga geçmişti..Alın size Atlas Dergisini..
Bakın burada!
Şaka bir yana Atlas Dergisine bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum..
Bu öğlen yemeği içindi.
Sefer hoca seferi olduğun için tutma bence.Allah korusun iş çıkarma gastrit gastrit.
ALlah vermiş böyle bir hakkı sana.
Ayrıca tebrik ederim atlası.Hocamanı fotolarını koymakla dergisine hem duyarlılık örneği sergilemiş hemde değereni değer katmış.
Allah razı olsun pazarbeyim..Allah sana da bir dergi nasip etsin inşalllaah..
Sanırım öyle yapacam..Zaten açlıkla aram yok
Kimmiş o adam
Ama ben o konuyla dalga geçmemiştim, hatta yazmış olmalıyım, atlas dergisinde yayınlansa yeridir diye.
Dalga geçtiğim konu senin ''ünlü fotoğraf sanatçısı'' olmandı Konuyu çarpıtmayalım lütfen
Allah elinize düşürmesin kimseyi. Zor valla kurtulmak sizden.
ah lazut hocam ah bende atlas dergisi genel kordinatörü uğur beyle(allah rahmat eylesin)erzincan gezimizde güzel kareler aktarmıştık. özledim uğur abimi amansız öldü lazut hocam sizde kaş göz arası meşhur oluyorsunuz c.tesi yanınızda kalem getirin imza alcam
hocam azminiz ve duyarlılığınız için sizi kutlarım.
demekki olaylara seyirci kalmak hiçbir şeye çzöüm olmuyormuş
ilgili yerlere olayı detayları ile bir de usta bir fotoğrafçının elinden çıkan eserlerle dramatize ederek sunulursa olaya çare bulunabiliyormuş. cem Yılmazın reklamına benzeyecek kooperatifin durumu. işin içine medya girince karıştı
Sefer hocam yürekten kutluyorum...
lsazut hocam ikinci bombayı patlatmışsın umarım dalga geçenler kudurmaz
Buffalo ben de onu diyorum zaten..Buralara göre ünlü münlü şey yani yünlü falan olduk.. SEn daha amatör olarak geçinmeye forumlarda tutunmaya çalış..Yakında emin abim le Foxtürke çıktığımda adından çok iyi(!) bir şekşilde bahsedeceğim
Yahu acemkızı ben bildiğin gibi biri değilim Bak gör tanıyamacayacksın beni..
Sevgili laz hopa çok teşekkür edrim..Şaka ettiğime bakma..Bu konu ile ilgili girişimlerim ve savaşım devam ediyor..Çok derinden etkilendiğim bu olayı unutamıyorum..Unutmak da istemiyorum..
Tatrbey ve yetişbey çok teşekkür ederim..
Atlas dergisini çok seviyoruz [>:D
İlgili olabilecek konular
-
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası
04 Eyl. 2024, 12:59 miratcenk
048204 Eyl. 2024, 12:59
miratcenk -
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası
09 Mar. 2020, 14:04 miratcenk
0129609 Mar. 2020, 14:05
miratcenk -
Podcast - Miratın Puslu Fotoğraf Atlası - fotoğraf