Fotoğrafçılık Forumları
Asla Yalnızca Hayvan Deme
ahh canım ya nasılda yardım istiyor.
sonrada kendisi taşımak istiyor yaaaa
bu fotoğrafı ilk gördüğümde (sanırım photonet nette ) çok etkilenmişdim
muazzam...
çok duygusal ve etkileyici bir fotoğraf
güzel bir fotoğraf
Romantizminizi bozmak istemem ama bu çok ayıp bir fotoğraf.
Özür diliyorum tekrar.
Hayvan işte hemde hayvanoğlu hayvan. Gerçi bizdede ölü seviciler var ama onlarda hayvan zaten.
MEsele şu;
İki kuş çiftleşmeden hemen önce diğeri ölmüş. Dİğeride çiftleşmeyi tamamlamak istiyor.Hepsi bu.
Kusura bakmayın romantizmi dağıttığım için.
Bunu kedilerdede gördüm.
Bu fotoğrafların, sitemiz üyelerinden ''Okan KARADENİZ'e'' ait olduğunu biliyor muydunuz?
pazarbey sürekli abuk subuk politik konular açmak senin beyninde tahribat yapmış.
pazarbey sende hayvan dusmanlıgı sezdim,zihin okuyorum ben.
BUfalo noldu konunu sabote edince niye kızdın bu kadar. Ama meselenin aslı bu. Gerçekçi olan biraz. Dedimya romantizminizi üzülerik bozdum.Bİr bilen varsa sorun.
BAkın başımdan geçen kedi meselesini anlatayım.
Bir gün yolda giderken mart kedileri dişi önde erkaklar arkada gidiyordu.Dah doğrusu dişi kaçıyordu. Ancak birden bir römorkun tekerinin altında kaldı kafası. Vücudu sağlamdı.Erkak kedilerin ölmesi umrunda bile değildi hala bildiklerini yapmaya çalışıyordu. Sanırım onların bu dürtüleri cinsel organdan yayılan bir kokuya bağlı. Bu sebeplede sadece ona odaklanıyorlar.Eminim bu konuda pekçok arıştırma yapılmıştır.
Arz ederim.
Gaijin zaten sizin gibiler her nasılsa zihinden geçenleri okuyup insanları zan altında bırakabiliyor. Ancak açtığım konuların yer güvenliği açısından saygılarımı sunuyorum.
İlgili olabilecek konular
-
Filmora Render Ayarları Ve Kıyaslama
21 Eyl. 2018, 15:19 prodersler
0381821 Eyl. 2018, 15:19
prodersler -
Ssd Nedir, Gereklimidir. Harddisk İle Ssd Kıyaslama
16 Nis. 2018, 20:18 prodersler
0304516 Nis. 2018, 20:18
prodersler -
-
Arkadaslar 2ci El D-lab 1 Almayi Dusunuyorum