Fotoğrafçılık Forumları
Askeriye Ve Fotoğrafçılık
Askerdeki arkadaşım ile telefonda geçen bir diyalog :
-Kanka naber ?
-İyi senden naber ?
-İyi ya ne olsun elimde Nikon D80 geziniyorum öyle , fotoğrafçı oldum . Ne nöbet , ne içtima rahatım. Ne yap ne et fotoğrafçıyım de fotoğrafçı ol , hele photoshopla video editör porgramıda biliyorsun senden kralı olmaz !
Kısmetse 2009 Şubat ayında askere gitmeyi düşünüyorum Askerde yan gelip yatayım diye bir düşüncem yok ancak fotoğrafçılıkla iç içe olmak cezbedici geliyor.Askerde fotoğrafçılık yapan var mı diye merak ettin eğer varsa anlatsalarda dinlesek
Ocanik senin hiç şansın yok. İllaki fotoğrafçı olceksen seni aktütüne fotoğrafçı yaparlar artık.
Abi bu kadar konuştuk ettik. Fişlenmişizdir herhalde ? aktütünde kesmez bu saaten sonra , beni anca k.ırak/zaho paklar
#ocanic' tarafından 20.10.2008 17:51:15 tarihinde düzenlendi.
Ocanic;
O kadar lafın ardından sana uydu fotoğrafçılığı görevi verirler herhalde. Böyle teröristlerin cirit attığı yerlerde anlık istihbarat için foto filan çeker GPRS le Genelkurmaya yollarsın artık. Çok zevkli olur çook.
Kod adın da BBG Ocanic olur, nasıl ?
Herşey gideceğin yere göre değişir. benim bulunduğum yerde fotoğrafçı arkadaş vardı binbaşı çok üstüne giderdi çok eziyet etmiştir ama sonuca baktığımda birçok askerden daha rahattı. inşallah herşey gönlünce olur
Benim de acemiliğimi yaptığım yerdeki fotoğrafçı çok kafadengi çocuktu ve evet gerçekten de çok rahattı diğer askerlere göre. Yalnız bu intikallerde filan biz tam techizat dağ bayır tırmanırken bu bir köşeden çıkıp gözümüze flaşı patlattığında sarfettiğimiz sözler pek arkadaşça olmasa da pek bir severdik kendisini.
Çok içten yani demek istedin demi abi
Evet lazut hocam içten böyle nasıl desem anlatılmaz yaşanır. Duygu seli şeklinde bir ruh haliyle
Yerine göre değişir ama askerde fotocuysan askerde öyle derler en kral sensin ben kıbrıstaydım çok rahattım ne bot nede kamuflaj gördüm siyah pantalon beyaz gömlekle askerliği bitirdim ama yerine göre zorlukları var ama ne olursa olsun askerde işini yapmak helede fotoğrafcılık yapmak ayrıcalıktır.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğrafçılık Telegram Topluluğu
30 Ara. 2020, 13:59 fotopirilti
0212130 Ara. 2020, 14:00
fotopirilti -
Fotoğrafçılık Hakkında Yeni Bir Site
20 Şub. 2020, 14:21 mehmetcoban1
0179920 Şub. 2020, 14:21
mehmetcoban1 -