Fotoğrafçılık Forumları
Aşk Dedik Ama Olmuyo Ki Böle
Fotoğrafın bazen en güzel tanıklığıdır AŞK. Bukadar fotoğraf seven yakalamışken birazda AŞK'ın adını anmak gerekmezmi....
ben seyre daldım şehirler gibiyim
uzak yakın denize hasret göze gelmiş dünyada
gözler gibiyim uzaklarda utangaç
gülümsemeler yollayan
aslında ufak bi çocuğun şuuruna kazınmış
yada abilerinden öğrendiği
kısa bi ezginin göz yaşı
topraktan almış rengini
uzağın yakınındaki yerlerden
gülüşünden almış sevgili
gözlerin sevginin rengini
#direnen' tarafından 21.05.2006 17:20:36 tarihinde düzenlendi.
Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili.Oilke bir acıdır,yaban bir ağrıdır.Gelir ve içimizdeki o çok eski bir şeye dokunur.Sonra bir perde açılır ve yolculuk başlar.Bu yolculukta artık para,tarifeler,beklentiler,randevular, taksitler,iş,anneler, korkular yoktur.Aşkın kendi gerçekliği vardır sevgili.
Aşkta yarın yoktur sevgili.Zaman ileri doğru değil,içeri,yüreklere derinlere doğru ilerlemeye başlar.İnsan korkusuz olur,daha derinden anlamaya başlar,bilgeleşir.Hiç bilmediği sezgileriyle bulusur.Yükü çok ağırdır,kendisiyle buluşmuştur.Hem dışındadır dünyanın hem de ta ortasında
Aşkın kültürlü olmakla,bilgili olmakla da ilgisi yoktur sevgili,kanımıza karışan ilkel acı,o yaban ağrıyla hiçbir kitabın yazmadığı hakikatlere daha yakınızdır,inan....
(CEZMİ ERSÖZ'ÜN BİR KİTABINDAN ALINTIDIR.)
aşk teknik bir hadisedir!
#centurion' tarafyndan 18.05.2006 17:03:01 tarihinde düzenlendi.
Aşk bir otobüs camından doğayı izlemek gibi.dur durak bilmeden.Hangı dağın hangi yamacında gördüğünü yada hangi nehrin kenarından geçtiğini umursatmayan o.
"ay gerçeeekteeennnn miii????" nedir bu sorması ayıp
arçelik reklamında geçiyor, görmediniz mi?
#centurion' tarafyndan 18.05.2006 17:03:59 tarihinde düzenlendi.
mustafa ben bişlirm seni pek uzun zaman olmasada ama bence sen bi aynada kendini görsen.Hem kibar değilim diyosun hemde yorumladığın fotoğrafları şiirler süslemeyide unutmuyosun. Bence o kadarda kaba değilsin neyse AŞK bu gerçi neleri nelere çeviriyo
ya boşver beni he degeç
aşk yaşanır arkadaslar acısıyla,platoniğiyle bile aşk aşktır..umutsuzca sevmektir.
İlgili olabilecek konular
-
E Devlet'ten Emekli Maaşı Başka Bankaya Nasıl Taşı
26 Ağu. 2022, 23:37 prodersler
0148626 Ağu. 2022, 23:38
prodersler -
Podcast: Şaşkın Foto Sapiens, Süper Ego Erectus'a Karşı...
13 Nis. 2021, 12:19 miratcenk
0182813 Nis. 2021, 12:19
miratcenk -
-
Aşk Temalı Vektörel Çizimler Paketi
23 Şub. 2016, 10:23 prodersler
0138523 Şub. 2016, 10:23
zbkdygn -
Pariste Aşk, Düğün Elementleri Kadın Ve Erkek Vektörleri
28 Haz. 2015, 17:48 prodersler
0190828 Haz. 2015, 17:49
zbkdygn -