Fotoğrafçılık Forumları
Armaniavision!!!
EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASINDAN ÜLKEMİZDEN ERMENİSTANA 12 PUAN GİTTİ.İÇİMİZDEKİ ERMENİLERE ARTIK Bİ ÇÖZÜM BULALIM.
niye filmlerin isimleri mi yazıyor orda..
3 film birden falanmı
Bayandan az yapılmış ama güldürme ve düşündürme etkisi yüksek espri arıyorum.arkadaş ortamında kullanılmak üzere.gerçi bayandan olduğu için düşündürme etkisi olmasa da olur.Tr garantili olursa daha iyi.
#okyanus' tarafından 18.05.2007 15:48:39 tarihinde düzenlendi.
filmlrin ismi filan yazıyor. Asian beybi.avseq indina and latina.mpeg1 filan fıstık...
Okyanus hadi ya tam aradıgın özellikte bri espri vardı. Ama az önce yaptılar.. Ama sen yine de www.güldügülüyor.com a bir bak . Orda ucuz espriler var. Begnemessen geri iade ediyorsun.
bu arada haberöteniz varmı bilmiyorum ama
gitiii gitti gittiii.com satılmış
e-baybay.kom almış galibam
umarım ardık e-bay.komda gördüğümüz şeyleri öyle gümrüktü sümsüktü düşünmeden alabiliciyiz.
bu kadar esprinin harman olduğu dar bir alanda size espirikli bir ciddi haber verdim. buna güldürürken sevindiren mizah tarzı deniyor.
gakkaten hem güldürücü, güldürücü oldugu kadar da sevindirici, sevindirici oldugu kadar da küstah bir espri.
Eger oyle bir satış olayı varsa çok iyi olur. Haberin kaynagı nereniz oluyor?
dün sabahki best efem haber bülteni..
dur sen kıpraşma internette bi yerlerden bulup link atayım..
şşşt nerdesin ge buraya..
tıkla şuraya
şaka şaka bura tıkla...
kandırdııım
hadi hadi tamam küsme tıkla
cxaryar kahrından ölmek üzeredir sanırım.
Bir topik bu kadarmı kötü emellerine alet edilir.Yuh size.
pazarbey bir yazı yazdın topik tıkandı. lutfen maydonoz olma. Biz telepatik takıntılardan muaf bir gencliğiz