Fotoğrafçılık Forumları
Anket
UCUZ KAHRAMANLIKLAR YAPMA.. SAKİN OL...
SADECE HANGİ PARTİYE OY VERECEĞİNİ YAZ...
NOT: ESPİRİ SERBEST AMA İNCE OLMASI GEREK A4 BOYUTUNDA
#seyyah1981' tarafından 08.02.2007 16:35:04 tarihinde düzenlendi.
gajin kardeşime son cevabımdır beni ne kadar tahrik edersen et artık yazmayacam kardeş özelden yazmıyorum benim yazdıgımıda senin yazdıgınıda herkes okuyor
sana safsın akılsızsın bilmezsin demedim. ısrarla anlamak istemiyorsun konuyu saptırıp basitleştiriyorsun
ben senin ünüversite okuyor olmandan dolayı benim gözümdeki saygınlıgını anlatmaya çalıştım seni meşgul edip kafanı karıştırmayayım dedim ama benim sana saygıdan dolayı sen diye deyilde siz diye hitap etmemi bile anlayacak kapasitede olmadıgını üzülerek gördüm senden son defa ricam lütfen artık cevap yazma illede yazacaksan beni tahrik etme
görüyorumki sana gösterilen saygıyı anlayacak kapasite yok
konuyu ilk saptıran sendin neden x partisine oy verirsin diye irdeliyorsun konu nasıl açılmış bakarmısın yazdıgın cevap açık tahrik deyilmidir
birde yazdıgın yazıya bakarmısın ben senin yazdıklarını okumadan cevap yazıyormuşum beni neyle suçladıgına bakarmısın
GAJİN KARDEŞİM BEN FOTOGRAFÇIYIM AMA ZANNETMEKİ OKUYAMAMIŞ GİRMİŞ BİR USTANIN YANINA ÖGRENMİŞ FOTOGRAFÇILIGI ÇALIŞIYOR ZANNETME HANGİ ÜNÜVERSİTEDE OKUYORSUN BİLMİYORUM AMA BENİM BİTİRDİGİM ÜNÜVERSİTE EMİNİMKİ SENİNKİNDEN BÖLÜM OLARAK DAHA YÜKSEKTİR BEN OKURKENDE FOTOGRAFÇILIK YAPIYORDUM
ÜNÜVERSİTE BİTİRİP FOTOGRAFÇILIK YAPIYOR OLMAMDA TAMAMEN AİLEVİ ÖZEL NEDENLERDEN DOLAYI LÜTFEN ARTIK TARTIŞMAYALIM BENİ ŞAŞIRTIYORSUN YA ANLAMAK İSTEMİYORSUN YADA GERÇEKTEN ANLAMIYORSUN SAYGILARIMLA
#batuhan19b' tarafından 11.02.2007 00:16:27 tarihinde düzenlendi.
bencede cok komık ıssızlık kalmayacak dıye nutuk atanlara vermeyecegım kesın
Faijin bundan sonra bende yazmayacağım sana.
Allah belanı vermesin tatarbey.
İlgili olabilecek konular
-
Youtube Anket Nasıl Yapılır Anket Oluşturma Şartla
10 May. 2021, 22:47 prodersler
0160210 May. 2021, 22:47
prodersler -
-
Fotoğraf Makinesi Kullanıcılarına Anket
05 Ara. 2011, 23:32 alter103
3205020 Ara. 2011, 19:50
baberti -