Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
selaaaammm... gidiyom ben tutmayın...
bux işler neden kötü gitti. Anlat derdini bakim sen. Kıyamayız biz sana yaw
olmazsa bak remi ordan sağlam bi tiyesto patlatır. Hiç bi şeyciğin kalmaz.
aramızda belki mesafeler olsa da bu gayfede uzak değiliz deme
. .
babanne sen de supradin mi alıyorsun hep, yoksa bu enerjin doğal mı..
remi desi köroğlu hocam ve milim selamlar
aleyküm selamlar
yahu az evvel yazacaktım dışarıya çıkmam gerekti aniden sadece selam yazdım çıktım. dua edin salam yazmadım
birisi çok güzel yazı yazmış
Geleneksel Mağazacılık Anlayışı ve İnternet Satışına Entegresi
http://www.theblognote.com/geleneksel-magazacilik-anlayisi-ve-internet-satisina-entegresi.html
zekice kurgulanmış işleri çok seviyorum. heleki bir senaryo üzerinden kurgulanan işler tadından yenmiyor..
mesela adam malı beğendi diyelim. sonra o mal yakınlardaki mağazada varmı yokmu diye bakmak istese onu bu sistemle kontrol edebilir. alacağın mal yakınlarda var mı?
güzel fikir bence.. kurguda güzel senaroda güzel. bide manken olarak fatmagülün suşcaağazı ney deki artisi koydunmuydu oraya ohh tadından yenmez işler
#remi5861' tarafından 31.03.2011 21:04:54 tarihinde düzenlendi.
Remi denize sahile gidelimmi bu yıl sezonu biz açalım. İster Kuşadası istersen Foça yada Çeşme . Marmarisin denizi paspal plajı daşlık suyuda bulanık. İstersen Didime gidelim İpekkum da olabili
ooo.. Tasfiyeci manisada deniz yokmu da bizim kumsallarımıza kalabalık yapmaya geleceeniz? Sizi bu işten tasfiye ediyorum efem
de gedin manisa denizinde yüzün bakem
nepnettorunum sıpradin neki?
babanne sen de supradin mi alıyorsun hep, yoksa bu enerjin doğal mı..
ahanda bu gayfeye giriyom.heryer enerji doluuuuu
haha haaa
güzel fikir yaw tesfiyeci emmi nerden geliyo böle şeyler senin aklına
işin şakası bir yana bu yaz yakınlardaki sahillere gitmeyi düşünüyorum. kendi motorşeyimlen bilmem annatabildimmi
ayrıca ben yatırımcı adamım. yaza kısa süreli iş var gibime geliyor. hala net belli olmamakla birlikte yaz için ciddi plan yapmamaktayım. çok sıkışırsam motorcazımlan candarlıdan ötede bişey var adı aklıma gelmedi(şimdi aklıma geldi yeni şakran.. orda bizim akraba varmış) oraya giderim yada kuşadasına. yada belki bu yaz farklı yerlere de bakabilirim. yani azcık işlerimin gidişatına bakar tüm planlar. o yüzden şimdiden kesin bişey söyleyemem.
hem ayrıca otellerden yermi ayırtcen de bu havada tatil tail diye tutturup duruyon
tesfiyeci emmi öyle bi saymışsın ki hepsi var içinde. saymadığın kaldımı diye neyşınıl ceopratif dergisi eklerine bakacam az sonra
teklifiyatın beni onurlandırdığını söylemeden geçemeyeceğim hatta gözlerim doldu
smtasfa abi manisada deniz ne arar?
dakgamı geçip durup sen bizlen
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208912 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi
22 Şub. 2005, 13:17 gugux
81226923 Mar. 2011, 02:38
av.ozguryilmaz -