Fotoğrafçılık Forumları
Almanyada Yangın.
Frankfurt'ta alman milliyetçileri 9 türkü yakmışlar.
Tüm ulusumuza başsağlığı diliyor, başta Alman dazlakları (neo nazileri) olmak üzere dunyada halklar arası düşmanlığı körükleyenleri şiddetle kınıyorum...
Yangin Ludwigshafen da meydana geldi.
Cok aci bir durum.
Ölenlere rahmet,yaralilara acil sifalar diliyorum.
Yanginin cikisi ile ilgili net bir sey yok ama binanin eski sakinlerinin neo naziler olmasi kundaklama süphesini uyandiriyor.
akşam izledim tv de
çok üzücü
halbuki burda yaşayan alman komşularımız güven içinde
ordakilerinde güvende yaşamaya hakkı var
Maqara güzel demişsin de, Alanya da falan kaç alman veya yabancı tecavüze uğradı, soyuldu sonra öldürüldü filan. Sen bırak almanları, burda yaşayan Türkler bile almanyadaki Türkler kadar güvende yaşamıyor kendi memleketinde.
arkadaslar almanyanin degisik iki sehrinde daha türklere ait evlerde yangin cikmis 1 kisi yine yanmis
bunu dün gece haberlerde izlemiştim, baya üzüldüm... türkler veya değiller pek önemi yok, her canlı yaşamayı hakettiği için üzüldüm.... ama bir söylenti vardı dün gece haberde söylenenlere göre; galiba itfayeciler ağır davranmış bilerek..
bir ermeni öldü diye dünyayı ayağa kaldıranlar...
bir ermeni öldü diye Türkiye'ye demokrasi ve insan hakları dersi verenler...
Evet neredesiniz çıkın ortaya gidin bir çift lafta "alamanlara" yapın...
Ölen insanlarımıza Allah'tan rahmet,ailelerine ve Türk Ulusuna sabır,metanet diliyorum...
İnsan hayatı olduğunda konu din,dil yahut ırk ayrımı olmaz,olamaz,olmamalı...
Dink katledildiğinde nasıl tepki gösterdimse şimdi de aynısını gösteririm,yarın da...
Hala o 'kalın' kafaların almadığı bir şey varsa o da konu insan hayatı olduğunda 'Ermeni' 'Türk' 'Alman' gibi ırksal sıfatların hiçbir değerinin olmaması gerekliliğidir aslında.
Ölen vatandaşlarımızın acıları içimizdedir.
Selam...
Ölenlerin milliyeti Türk olunca bir-ikigün sonra unutulur gider...
Ama ya tersi olursa???
Bazı "kalın kafalılar" şunu anlasın:
Demokrasi sıramız gelince bize işlemiyor nedense...
Bu yüzdendir ki biz neden illa ki çok demokratik ve insan hakları havarisi olalım...Ne kadar ekmek o kadar köfte...
Onlar öldürünce adı kazadır,yanlışlıktır,dikkatsizliktir.
Bizim yaptığımız şeyin adı da her zaman vahşi saldırı,katliam,cinayet,toplu kıyım,etnik temizlik vs...
Dünya bu olay karşısında demokrasi sınavından geçecek ve bizler göreceğiz kim daha demokrat...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Almanyada Düğün Kamera Çekimi Fiyatları
10 Şub. 2010, 22:30 obafoto
82380810 Eki. 2012, 16:13
karakan -
-
Canon 1000d Almanyadan Ne Kadara Gelir ?
29 Ara. 2010, 16:05 selinyilmaz
2395629 Ara. 2010, 19:20
gaijin -
-
-
-
-
-
-