Fotoğrafçılık Forumları
Adana'nın Yolları Taştan
Merhabalar arkadaşlar,
Bütün illerde tüm netfoto aileleri birbirleriyle buluşup, fotoğraf çekip geziler düzenliyorlar. Ben nedense hiç Adana'da katılım göremiyorum. Defalarca konu açtım ama tık yok. Çok zoruma gidiyor. Tek Adana'lı ben miyim bu durumda? Lütfen bana ulaşın. Bir gün belirleyip fotoğraf tutkunluğuna ortak olalım. Adana'nın yolları taştan... Çekecek çok şey var.
okyay helva... en iyisi... koska bisküvi gibidir
http://mithatozkansalgam.net/hak.htm
adananın yolları taştan..
belediyeye söyleyiverin asvalt yapsınlar.
Yok mu yedi uyurların kareleri hâla,çekilen çekilmişte saklanan..
adana-izmir hattının yollarında taş maş yoktur yalnız kumköy abi
direk hava yoluyla
39 lira mukabilinde + vergisi algısı 70'e gelecek hava yolu emmi mecburen, Adana'da da hava sıcak ılıman İzm'de de keza,sorun yok..,,şam yolu dümdüz..
Gidilip geliniyor kolayca navlun mertebesinde,ama lastik tekerlekle ama kanatla,, ağaçlar ayakta ölür ,, insanlar koşuşturarak...
Kış geldi paktom,gidiş gelişte yollara dikkat gali..
Eskiden eski üçyüziki otoboslar vardı,pencereleri sürgülü yarım açılan, perdeli merdeli otoboslar,,en arka kapısından inerkende kenarda formika içine cam şişe su konulan ufak dolap mukabili [arasıra kalabalık olunca üzerine de oturulan cinsten dolap] ..Tavanlarda da haporlörler vardı, şefer adam radyo çalar,kendi istediği frekasntan,millet de mecburen dinlerdi,, şansın varsa iyi haporlör tependekidir, diğerleri patlaktır emme bab pab cızır cuzur ses çıkarır idi,,amanin ninna ninnaaa esmerim vayvay gibi türkü çalarkene misali gereği..
Şimdi uçaklar var, almışdokuza yetmişdörde götürüyor insanları..
Otobos şarkıları..TIKLA
Otobos şarkılları II .. TIKLA ..
Vs işte..
Yedi uyurlara gidememiştik, o yüzden birdahakine inşl.
Bir daha gidin ama, foto çekin orada ..Müzekartta geçiyordu galiba orada da.
bu gece size bir asker yolluyoruz canim
once Allah a sonra sizlere emanet yegenim..
osmaniye ye geliyor..
ocak ayinin basinda da bir engel cikmazsa yemin torenine gelecegim...foto cekmesek de 40 yilin hatiri bir kahve icer , senin o bildigim guzel yuzun ve yuregini yakindan gorurum
Aaa, çok sevindim Nilgün abla Osmaniye çok güvenilir bir yerdir. Hiç korkmayın. İçiniz rahat olsun. Osmaniye çıkan herkes genelde sevinir güvenli diye. Hatta kendisine de söyleyin. Zorlanmaz çok. Mutlaka görüşmek isterim tabii k. H.içi çalışıyorum. Yemin törenleri h.sonu oluyor galiba değil mi? Ozaman özelden msjlaşalım. Tlf. num. için . Çoook öpüyorum. Mutlaka görüşmek isterim.
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
018315 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
016908 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler