Fotoğrafçılık Forumları
Adalet Bunun Neresinde?
AKP kökenli Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ümraniye davası nedeniyle cezaevinde tutuklu bulunduğu sırada kansere yakalanarak hayatını kaybeden Kuddusi Okkır'ın ölümüne seyirci kalırken kendisinin de sanıkları arasında bulunduğu ‘kayıp trilyon’ davasında ev hapsine mahkum edilen siyasetteki eski hocası Necmettin Erbakan’ın cezasını affetti.
Yine AKP li Adalet Bakanı M. Ali Şahin İmralıdaki İTE ''sayın'' şehit askerler için ''kelle'' diyen RTE yi 3 kuruşluk tazminata mahkum eden hakim hakkında soruşturma açılmasına izin verirken ümraniye savcısı hakkında soruşturmaya gerek olmadığını söylüyerek ümraniye davasının siyasi bir dava olmaktan öte başka bir şey olmadığını alenen ilan etmiştir.
Soruyorum;
3 kuruşluk tazminat davasının ardından yaşanan gelişmeler doğrultusunda her fırsatta İmralıdaki İTE ''sayın'' diye hitap edenler hangi gerekçe ile yargılanacak dahada önemlisi bu tür bir davaya bakacak olan hakim şehide ''kelle'' İmralıdaki İTE ''sayın'' diye hitap eden RTE yi 3 kuruşluk tazminata mahkum eden hakimin başına gelenleri göz önünde bulundurarak nasıl bir karar verecek?
Evet yukardaki örneklerden de görüldüğü gibi adı Adalet ve Kalkınma Partisi olan AKP ADALET duygusundan bihaberdir.
"MAĞRURLANMA PADİŞAHIM,SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR!"
#mechul75' tarafından 18.09.2008 01:48:57 tarihinde düzenlendi.
tabelasında....
herşey belli ama güç yetmiyor mechul ...
burdadamı siyaset yaw
neyse serbest kürsüymüş...
Aaaa mechul yeter gali yav. BIktık bu konulardan Allah Allah. Valla senin yüzünden sitedeki üyeler gene Akp ye oy vercekler.
Accıkta ergenekona dokun sanya. Onlardan bahset. PErinçekten , it dostu perinçekten, onun dostu yoldaşı . denktaştan, kerinçsizden falan bahset. Hiçbir şey bilmiyorsan Tuğrul türkeşin Fantezilerinden bahset.
sisi yi de almışlar ergenlikten içeri
birde nurseliyi
hayırlısı, sisiyi kadın koğuşuna mı erkek koğuşunamı koycaklar merak ettim...
Erkek koğuşuna koyacaklar tabi...
bu siyaset olayı cıvıdı fikret beyi tanıyan arkadaşlar söyleyin de siyasetle alakalı ayrı bi topik açsın isteyenler orda özgürce siyaset yapsın televizyonlarda siyaset gazetelerde siyaset heryerde siyaset biz siyasetten kaçmak için fotoğraf çekiyoruz veya bu siteye takılıyoruz burda rahat bırakın
ben bunun bi oyun olduğunu düşünüyorum...
sürüyü güdmek için ya bi korku yada bi umut (kafa meşgalesi) lazım
adamlar ülkenin gerçek siyaset ve politikasını göstermemek için siyaseti ve politikayı kullanıyorlar..
helal olsun valla süper yapıyorlar...
herkes ülke yönetimi hakkında bilgi, fikir ve iddia sahibi..
asacan üç beş pazarbey pardon asmayacan meydanda yakacan..
aloo pazarbey nooldu makine yakma işi..
bi mangal partisi çıkar diye ümitlendiydim
DEğiştircekler rokocum.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Bunun Üzerindeki Çizgili Doku Nasıl Yapılabilir ?
15 Ağu. 2015, 22:22 dogukan33
1276413 Ara. 2015, 02:57
retoucherkd -
-
Bunun Gibi Bir Fotoğrafı Nasıl Yapablrm
03 Haz. 2012, 12:10 macro3d
2220810 Haz. 2012, 19:51
macro3d -