ayg
ayg (üye)
İstanbul / Meraklı

Acı Paylaşıldıkça Azalır...

"Değerli Arkadaşım!
18 Kasım tarihinde kaçkar esintileri adlı fotoğrafıma yazdığınız yoruma teşekkür ediyorum. Malsef o fotoğrafı siteye ekledikten 1 saat sonra ani bir kalp kırizi sonucu eşimi kaybettiğimi için bu güne kadar teşekkür etme fırsatı bulamadım. Yüreğinizde doğa sevgisinin tükenmesmesi temennisiyle saygılar sunuyorum. " ayhanlider

---

SAYIN NETFOTOGRAF ÜYELERİ

GELEN MESAJLARDAN BİRİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..ZİRA ACILAR PAYLAŞILDIKÇA AZALIR DÜŞÜNCESİNDEYİM...

SAYIN AYHAN ŞAHİNTÜRK' E BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİMİ İLETİYORUM.

---

HAYATIN EN ACI GERÇEĞİ...

ALLAH SİZE VE TÜM SEVENLERİNE SABIR VERSİN...

SAYGILARIMLA...

#AYG' tarafından 11.12.2006 08:47:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 10 Aralık 2006, 20:45 - İp: 88.***.**3.117
cemone
cemone (üye)
İçel / Amatör

Allah sabirlar versin iste boyle yureklerde var. Acisi taze iken tesekkur etmeyi bile dusunebilen bir insanin anlindan opmek gerek.. Acisini paylasiyoruz. Mekani cennet olsun. AYG, TESEKKUR EDERIM..

Tarih: 11 Aralık 2006, 11:10 - İp: 198.***.**2.194
ayhanlider
ayhanlider (üye)
İstanbul / Amatör

Değerli arkadaşlar! Belki Ayşegül Hanımın açtığı bir konuya gelen cevaplara benim teşekkür etmem kabalık oluyor ama hem teselli kaynağım oluyorsunuz hem de hiç te hak etmediğim iltifatlarda bulunuyorsunuz. Alicenaplığınıza teşekkür etmeden duramadım Hepiniz var olun, çok yaşayın.

Tarih: 11 Aralık 2006, 15:15 - İp: 88.***.**3.149
ayg
ayg (üye)
İstanbul / Meraklı

SİZİN TEŞEKKÜR ETMENİZDEN DAHA DOĞAL BİR DURUM YOK AYHAN BEY...

SİZİN, BİZİM VARLIĞIMIZIN, DİLEKLERİMİZİN FARKINDA OLMANIZIN GÖSTERGESİ, BURADA YANITLIYOR OLMANIZ...

Tarih: 11 Aralık 2006, 15:25 - İp: 85.***.**7.245
aattaa
aattaa (üye)
Ankara / Amatör

acınızı paylaşıp, size sabır ve sağlıklı bir "hayat" diliyorum....gerçekler karşısındaki "duruş"unuzu takdir ediyorum...

Tarih: 11 Aralık 2006, 15:54 - İp: 88.***.**0.76
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Allah ayhan beyin eşine rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin.

#chopsuey' tarafından 11.12.2006 16:59:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Aralık 2006, 16:57 - İp: 85.***.**6.160
banvit82
banvit82 (üye)
Aydın / Amatör

Ayhan Bey acınızı ne kadar paylaşabilirim bilemiyorum ama gayret ediyorum.Allah sabırlar versin eşinizin mekanı cennet olsun.Allah geride kalan sevenlerine de sabır versin.Yüreği güzel insanlar ayg ve ayhanlider sanal da olsa sizleri tanımaktan mutluluk duydum.Yüreklerimizde hiç bir sevgi tükenmesin.saygılarımla.

Tarih: 11 Aralık 2006, 23:05 - İp: 88.***.**8.243
pergamon
pergamon (üye)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

başınız saolsun, mekanı cennet olsun..

Tarih: 11 Aralık 2006, 23:11 - İp: 85.***.**9.13
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

İki günden beri ne diyeceğimi bilemedim. Allah kimsenin başına vermesin. Size sabır merhum eşinize rahmet dilemekten başka ne gelirki elimizden.Başınız sağ olsun.

Tarih: 11 Aralık 2006, 23:16 - İp: 85.***.**3.102