Fotoğrafçılık Forumları
A. R. O. G.
Başkent Üniversitesi Senatosu olağanüstü bir toplantı yaparak avrupa birliği heyetini zehir zemberek bir açıklamayla Türkiye'den kovdu. Açıklama aynen şöyle:
Amaçları; ülkemizin bütünlüğünü zedelemek, anarşiyi destekleyerek birçok vatandaşımızın "şehit" edilmesi pahasına YAPAY etnik bölünmelere zemin hazırlamak, Türk yargısına müdahaleye kalkışarak devam eden davaları yönlendirmek olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında parlamenterlerimizi sorgularcasına Türk Silahlı Kuvvetlerine adeta hesap sorma cesaretini kendilerinde gören ve aralarına şanlı Türk Bayrağımıza doğrudan saldırıda bulunmuş bir kişiyi de alan sözde medeni, çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen ve çok standartlı Avrupa Birliği temsilcilerinin bu davranışlarını şiddetle kınıyor, protesto ediyor ve onlara “TOPRAKLARIMIZA BASMAYA LAYIK DEĞİLSİNİZ, BİR AN ÖNCE TERK EDİN!” diyor ve onlara böylesine onur kırıcı davranışlarda bulunma cesareti ve olanağı verenleri de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz
Aziz milletimize saygıyla duyuruyoruz.
Anlat bakem pazarbey öğrenelim..
Okumayan milletiz vesselam. Git oku kardeşim. Allah Alah.
Okumazsam ne olur yani? Dövecen mi beni? Okumuyom lan, var mı bi diyeceğin?
veysel şatıroğlu , görmeden okumuş dünyayı.. demiş ki :
Aldanma cahilin kuru lafına
Kültürsüz insanın kulu yalandır
Hükmetse dünyanın her tarafına
Arzusu hedefi yolu yalandır
Kar suyundan süzen çeşme göl olmaz
Gül dikende biter diken gül olmaz
Diz diz eden her sineğin bal'olmaz
Peteksiz arının balı yalandır
İnsan bir deryadır ilimle mahir
İlimsiz insanın şöhreti zahir
Cahilden iyilik beklenmez ahir
İşleği ameli hali yalandır
Cahil okur amma alim olamaz
Kamillik ilmini herkes bilemez
Veysel bu sözlerin halka yaramaz
Sonra sana derler deli yalandır
------------------------------------------------------
pazaremmiyi çözdüm, o şine gelmeyen topiklere girip konuları ustaca değştirir... usta siyasetçi, iyi avukattır... iyi ki savcı olamamıştır...
sevgiler , selamlar...
#fujisever' tarafından 05.12.2008 01:02:31 tarihinde düzenlendi.
pazaremmiyi çödüm, o şine gelmeyen topiklere girip konuları ustaca değştirir... usta siyasetçi, iyi avukattır... iyi ki savcı olamamıştır...
sevgiler , selamlar...
yav fuji kim yazmış bunu çözünceye kadar akla karayı seçtim.
Mgirgin hadi bakem sen oğlaklarının arasına dön. Haddeee.
başımıza klavye yağacak...
yasaya göre, öğretmenlerin neden siyaset yapamadığını ve avukatların neden siyaset yapabildiğini şimdi daha iyi anlıyorum...
askerlerin de neden siyaset yapamayıp, yaptırdığını
yasaya göre, öğretmenlerin neden siyaset yapamadığını ve avukatların neden siyaset yapabildiğini şimdi daha iyi anlıyorum...
sen çözmüşsün walla.
'Ya Sev Ya Terk Et' diyen başkanın çığlığını dinleyin!
Adı: Mete Aslan.
İskenderun Belediye Başkanı. 4 dönemdir aralıksız ANAP ve DYP’den seçiliyor.
Yakından tanıdığım Mete Bey sadece eylem adamı değil aynı zamanda bir duygu deryasıdır.
Mustafa Kemal deyince rengi değişir.
Fatih Sultan Mehmet deyince coşkusu alevlenir.
İttihat ve Terakki deyince hüznü depreşir.
Necip Fazıl,Yahya Kemal ve Nihal Atsız deyince gözleri ışıl ışıl olur.
Kısacası Mete Bey hem iyi bir mümin hem de katıksız bir Türk milliyetçisidir.
Ama onun milliyetçiliğinde ırkçılık yani kafatasçılık yoktur.
Bu ülkede gözümü kırpmadan namusumu bile teslim edebileceğim yığınla Kürt kardeşim var diyen de odur.
İskenderun’u Avrupa şehri haline getiren Mete Aslan Bey bu günlerde birilerinin hedef tahtasında!
Sebep: Şehre bastırıp astırdığı ’Ya Sev Ya Terk Et’ afişleri.
Dün bu konuyu konuşmak için Mete Bey’i aradım.
Aslan Bey adeta çığlık çığlığaydı:
- “Şerafettin Elçi, milyonların önünde yani TV’de Misak-ı Milli artık değişmeli diyecek ve buna bir tepki olmayacak ama ben bir afiş için boy hedefi yapılacağım öyle mi?.”
Mete Bey devam ediyor:
-İskenderun’da üniversite girişine Türk gençliğine diye bir yazı koyduğum için beni aylardır protesto ediyorlar. Türk gençliği ne demek oluyor diyorlar. Bunu öyle sıradan insanlar değil, milli eğitim camiasından insanlar söylüyor bana.
Aslan Başkan’ın sözleri sürüyor:
- “Onlar her gün polis asker vuracaklar, karakol basacaklar, devletin ve milletin değerlerine saldırmaya kalkışacaklar, bayrağımı çiğneyecekler ve bölücü olmayacaklar, ama ben astırdığım afiş sebebiyle bölücü olacağım öyle mi!”
Mete Bey’den devam:
- “Ne derlerse desinler umurumda değil. Ben her sözümün ve eylemimin arkasındayım. Bu ülkede vatanseverlerin en az vatan hainleri kadar cesur olduklarını bilmeliler. Benim yakarışım birlik ve bütünlük adınadır. Ben şahsi bir hesap ve siyasi bir talep içinde değilim. Siyasette hiçbir
şeyi istismar ederek bir yere gelmedim. İskenderun’da politika ile değil icraatla-
rımla varım.”
Başkan sözünü şöyle bağlıyor:
-Diyarbakır belediyesine PKK parkı yapılır ve bu görmezden gelinir iken bizim afişi öne çıkaranlara şunu söyleyeceğim.
Evet bu ülkede defol git denecek çok sayıda hain var. Hayır bunların tamamı Kürt değil, tersine bu ülkede namusumu bile teslim edebileceğim yiğitlikte ve vatanperverlikte yığınla Kürt kardeş-
lerim var. Ama buna mukabil
hainlikte PKK ile aynı safta olan çok
sayıda da Türk var. Hainin ırkı
olmaz, hain haindir.
Konu ile ilgili yorumumuza gelince:
Vatan toprağının bir ucundan yükselen bu ses halkın gerçek hükmüdür. Öyle ya, belediye başkanları doğrudan demokrasi ile seçilen yegane insanlar değil midir?
Dolayısı ile PKK, yani bölücülük olayının son süreçte Türkiye’yi sürüklediği ince çizgi gözler önündedir.
sabahattin önkibar (yeniçağ)
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı Yatırma Vakıfbank Mobil
21 Ara. 2024, 20:42 prodersler
02421 Ara. 2024, 20:42
prodersler -
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
01721 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
04419 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
012816 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255610 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -