zax
zax (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

300 Spartalı

Arkadaşlar izlediniz mi bilmiyorum ama ben dün izledim 300 spartalıyı çok beğendim.
filmde görüntüler efektler çok güzel,konusuda destansı bir konu.
sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

#zax' tarafından 24.03.2007 11:01:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Mart 2007, 10:58 - İp: 81.***.**8.172
husmenaga
husmenaga (üye)
İstanbul / Meraklı

garjin , kendi adıma her konuda olduğu gibi bu konuda da rahatım ben zaten, fikirlerimi yazdım işte madem izledim, merak edene kendi penceremden gördüklerimi aktardım,

dibine kadar fotoşop bir film ve abartı had safhada ...
lakin orada yazdığım gibi 5 artı bir sistemlerle felan iyi patırtı gürültü efekt yapıyor ve gene onun yerine bari Age of Empires ya da Age of Mythology olmadı C&C Red Alert serisinden bir şey daha da heyecanlı olabilir

Alternatifi olan da ona gideceğine belkim daha farklı bir filme gidebilir madem 10 milyonmuş , diye düşündüm ...

Neyse, elalemin bir filmi için fazla laf ettim, bana gelmez böyle uzun cümleler ...

İyi çalışmalar saygılar herkese.

Tarih: 10 Nisan 2007, 10:55 - İp: 62.***.**8.1
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Efektler güzel ve hoşça vakit geçiriyorsunuz ama hikaye saçma sapan. İyi batı- kötü doğu klasiği...

Vermek istediğiniz mesajı illa kör gözüne parmak misali vermezsiniz. KINGDON OF HEAVEN' daki gibi bütün doğuluları pis ve çirkin, bütün batılıları güzel ve yakışıklı yaparak verirsiniz, bütün filmlerde filmin kahramanlarına yardım eden musevi bir yardımcı yerleştirerek verirsiniz. Ya da Vizontele de filmdeki bütün sahtekar, üçkağıtçı karakterlerin eline Tercüman gazetesi tutuşturur, seyircinin yakınlaştığı karakterlerin eline Cumhuriyet gazetesi tutuşturursunuz... uzar gider...

Tarih: 10 Nisan 2007, 12:08 - İp: 213.***.**1.5
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

evet macera, aksiyon ve dövüşü seven insanlar için güzel bir dönem filmi ama gerçekten konu basit ve sığ oyuncluklar abartı.doğu batı çekişmesine lafım yok kötü göstermiş oalbilirler ama artık doğu da ayaklansın ya elin amerikalısı 10 kişiyle 20 milyon $ harcayıp film çekebilio bizimkiler hala bırak filmi doğru düzgün tarihimizi anlatacaımız belgesel bile çekemiyoruz!bu yüzden bazen takdir ediyorum amerikalıları propagada işini çok iyi yaptıkları için.tarihimizde bi adam gibi ne kurtuluş savaşı ne kıbrıs savaşı en kore savaşına dair film çekildi bravo 300 sparta'lıyı çekenlere!

Tarih: 11 Nisan 2007, 09:42 - İp: 81.***.**0.168