Fotoğrafçılık Forumları
3 Mayıs Milliyetçilik Günü
DEVLETIN GUCUNU ELINDE TUTANLARA KARSI DA TURK MILLETI'NI KORUMA IRADESININ TURK MILLIYETCILERI'NDE OLDUGUNUN BEYANIDIR 3 MAYIS.GUNUMUZ KUTLU OLSUN.
#mechul75' tarafından 03.05.2011 10:03:54 tarihinde düzenlendi.
Deimya Icinde ne varsa onu kusar
halen açıklanmadımı kasetler. kesin anlaştılar farklı ve düz ülkücüler.
Haccı sizin taifenin gasteleri savcılığın görevini üstlenmiş aklama yarışı içindeler...
Önceki gün MHP avukatları tarafından savcılığa verilen dosyada belirtilen bir takım unsurlar (araç plakaları, telefon numarası vs.) kamuoyuna açıklanmamasına rağmen sizin taifenin gasteleri tarafından yapılan yayınlarla ifşa edilerek aklanma gayretine girilmiştir. Benim aklıma gelen sorular senin olmasada aklı selim insanların aklına geliyordur diyerek sorularımı yazmıyorum!!!
Senin anlayacağın oyun ters tepmiş elinize yüzünüze bulaşmıştır. Bunu yandaş basınınızın yaptığı kamuoyu araştırmalarında net bir şekilde görebilirsiniz diyecem lakin artık o araştırma sonuçlarıda açıklanamıyor.
Sohbet ve muhabbet daim olsun...
herşeyiniz yalan. niye almanyadaki arabayı bizi dinliyor diye piyasaya sürdünüz.
Etrafınızı uçkur düşkünleri sarmış , ama siz halen daha çıkmış rahat rahat konuşabiliyorsunuz mechul emica..
Bu kadarı da olmaz..
Sizler insanı kalpten götürrüsünüz yahu...
cevap ver meçul. aynı chp gibi oldun. onlarda bi ara böcek möcek demekte idi. sizinde koskoca başkanınız elin bilmem ne sitesinden aldığı araba foturafını bizi dinliyor diye gösteriyo. utanmıyorsunuz.
Emmi maalesef kasetler yayınlandı...
Allah Türkiyeyi korusun...
link verin emmiler link.
İlgili olabilecek konular
-
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
092319 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468