Fotoğrafçılık Forumları
2. Reklam Kokan Başlık
Arkadaşlar biliyorum hoş değil amma uzun zamandır konu açmadığım için söylemek istediğim bir şey var..Burada okulun haricinde bulunduğum çevreyi tanımak ve tanıtmak amaçlı geziler de yapıyorum..Bunları bazı sitelerde yayınlıyorum..
İşte bu gezilerimden birini Boyabat Gazetesi haber yapmış..
Aha da linki aşağıda..
http://www.boyabatgazetesi.com/?subaction=showfull&id=1245200684&archive=&start_from=&ucat=11&
laf olsun torba dolsun amacıyla söyledim.:
Ha bir de siteme iki tık daha fazladan girsin diye
Yalnız kurt foturafların güzel..Ancak çiçek foturafın net değil.Keskinlik yok.Renkler biraz daha doygun olaabilirdi..
İkinci foturafta ise derinlik var anacak konu yok..Konu öndeki buğdaylar mı arkadaki ağaçlar mı yoksam arkadaki dağlar mı? Yani foturafta bakmam gerekn bir şey göremiyorum
Yahu biraZ fazla mı acımasız oldum
hoca vursan daha iyi olmazmıydı.
Yalnızkurttttttt..Ya şaka ettiydim...
Sanırım yalnız kurt kendini dağlara saldı..
Ya o kadar da ciddi söylememiştim oysa..
YENİ SOYGUN YÖNTEMİ....EGM uyarmış ..
Bir benzin istasyonunda, arabasına benzin doldurmakta olan bir BAYAN'ın yanına gelen birisi, BOYACI olduğunu söyleyerek, hizmet amacıyla kibarca KART'ını sunuyor.
Kartı aldıktan sonra arabasına biniyor bayan.
Adam da, baskasının kullandığı bir arabaya giriyor.
Bayan, istasyondan çıkmaya hazırlanırken, arkadaki arabanın da aynı anda istasyondan çıktığını ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ farkediyor.
Tam anında da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA olduğunu hissediyor bayan.
Camı açmak isterken, adamın verdiği KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor.
Arkadakilerin de neredeyse kendi arabasına yapışırcasına yaklaştıklarını görüyor.
Kaybedecek zaman olmadığını düşünerek basıyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine dalıveriyor.
Sert bir frenle durduruyor arabayı, aynı anda da kısa aralarla bastığı klaksonla imdat işareti verircesine durmadan velvele saçıyor ortalığa.
Baskalarının da bulunduğu park yerine gelen ikinci araba var hızıyla çıkıs yönünü alarak uzaklaşıp gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya baslıyor,,ancak.
Bayanı böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüş olduğu anlaşılıyor.
Adı, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kişinin üstündekilerini çalmak veya başka kötülükler yapmak için kullanılıyor.
Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu uyuşturucu, cinsel taciz amaçlı kullanılan uyuşturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli.
Yolda, dışarıda tanımadığınız birisinden ve hele yalnızken asla böyle birkart almayın sakın.
İkâmetgâhlara kadar gelerek hizmet sunanların da kullandığı bir yöntem bu.
Uyanık olun.
Emn Gnl Md.
demiş sayın arkadaşlar..
emmi güzel uyarı olmuş
Herkeş tikatli olsun işte..
olmak lazım. arabama almam hiç yolda kalan mukabili.
Alma tabii,o eskidendi emmi,, almak biyere götürmek felan..
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021219 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Instagram Hesabını Silme Güncel Anlatım 2024