Fotoğrafçılık Forumları
2. Reklam Kokan Başlık
Arkadaşlar biliyorum hoş değil amma uzun zamandır konu açmadığım için söylemek istediğim bir şey var..Burada okulun haricinde bulunduğum çevreyi tanımak ve tanıtmak amaçlı geziler de yapıyorum..Bunları bazı sitelerde yayınlıyorum..
İşte bu gezilerimden birini Boyabat Gazetesi haber yapmış..
Aha da linki aşağıda..
http://www.boyabatgazetesi.com/?subaction=showfull&id=1245200684&archive=&start_from=&ucat=11&
laf olsun torba dolsun amacıyla söyledim.:
Ha bir de siteme iki tık daha fazladan girsin diye
Az değilsin sende emmi. Eski tabirleri bilmektesin keza. OK kaput.
Baksana lazut illa kılıf kılıf deyyup tutturdu gali,, ikidebir o tabelalı resimi açıp bakmaktadır zira,, buradan mükerrer tıklayınca gözüküyor keza..De mi lazut.
Artık lazutu yaz gelince sualtlarında arayacağız demekki,gidişat bunu göstermekte..
Öhhü öhhü yok abi estagfurullah..Biz sualtındaki nebatat hayranıyız..Sualtındaki beşeratve diğer vesaireler ilgi alanımız dışındadır gayri
Sakın biz gelmeden sualtına gireyim deme emmi, lazımsın bize orada..,makamında var zira..
Sualtında bir agac kovuğu altına sıkışıp kalakalırsın bak,, habarımızda olmayacak,, .
Çorapların ıslanıyor de mi lazut bu eylem ve ameli fiilleri gerçekleştirirkene orada
..
TÖbe töbe. Ne diyim ben size koca koca adamlara.
Emmi örtmen evi kaça imiş.
Örtmen evleri örtmenlere ucuz oluyorda örtemen olmayanlara geçiriyorlar. Benim eniştede örtmen kendisiyle aynı gün aynı örtmenevinde kaldıydık benden iki katı para aldılardı ordan biliyorum.
Amma merak etme 1 - 2 yıldızla otel fiyatına geliyor.
Lazut vercek hem paraları sana ne ki pzremmi..Ayarlamış işte adamcağız bir güzel..
Değil mi emmi..her haldebiz ayarladık dedik size değil mi..
Merak etmeyin emmiler her şey kontrol altında..
Gezme mukabili harcanak tüm yakıt ,kahvaltı ve diğer iaşeleriniz müessesemize aittir..
Ekstra ödemelr i de e artık siz yapın gari
Durum hâl ve gidişat anlaşılmıştır Lazutemmi,, Sağol ..
Pazaremmi sen getmiyon mu LAZUT amcanın yanına...
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021219 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Instagram Hesabını Silme Güncel Anlatım 2024