Fotoğrafçılık Forumları
2. Reklam Kokan Başlık
Arkadaşlar biliyorum hoş değil amma uzun zamandır konu açmadığım için söylemek istediğim bir şey var..Burada okulun haricinde bulunduğum çevreyi tanımak ve tanıtmak amaçlı geziler de yapıyorum..Bunları bazı sitelerde yayınlıyorum..
İşte bu gezilerimden birini Boyabat Gazetesi haber yapmış..
Aha da linki aşağıda..
http://www.boyabatgazetesi.com/?subaction=showfull&id=1245200684&archive=&start_from=&ucat=11&
laf olsun torba dolsun amacıyla söyledim.:
Ha bir de siteme iki tık daha fazladan girsin diye
#gurel34' tarafından 31.03.2010 08:21:36 tarihinde düzenlendi.
Lazutemmi ne o ki öyle,,şüşürme şey gibi o laylomun senin,,patlar tabii,,su da alır suda verir keza.. Paramı verdin birde buna ..
Sağlam bişi almalısın artıkın..Elin mahkum..
Boğazın serin sularında deterjan var,lağım var,sintine var,,kolibasili var,,asit var,, dışkı var,, leş var,ne ararsan var..
Zamanında buralarda ve bebek akıntı burnuında uskumru geçişleri olurdu kepçe sallardık balık yakalardık orada,,keza şimdi milletimiz değil oltayla yakalamayı,,uskumruyu internette görebiliyor ancak...Monitör üzerinden yani..
Hah emmi bundan ilazım ona zati.
Bundan almalı lazut ve ilelebet kullanmalı zati..Daha da başka çaresi yok onun orada,, egeye tayini bile çıksa orada da kullanacak hep..
Eli mahkum yani..Lazutun ..
emmi kaç kuruş bu ksacti. hd mi full mahiyette ?
benim iki müv. var idi. boyacı mesleğinden. bir gün pilipis cep tel almışlar su geçirmeyen. yandaki çay ocağı ve su bayisi artı kasap komşularına hava mahiyetinde leğene su doldurup telefonu da içine atmışlar keza bu su geçirmez diye. netekim şarz fişinin girdiği yerin plastiğini açık bırakmışlar ve telefon sizlere ömür olmuş idi.
Ucuz okyanus beşyüze yediyüze alırsın gali ama sarı olanı ama silverini..
Duydun mu lazutemmi,sen de..
Emmi bu kamera..Ben kamerayı ne edicem..
Artı günlerdir sualtı kılıfı satan sitelere baktım..
Türkiyede hiç bir şey yok..
Adamların housing yapmalrına baktım.
Onlar da hep video kamera için yapmışlar..
Yani anlayacağınız nayloma devam..
" altının kıymetini sarraf bilir " miş..kendimize pay çıkarmak değildir maksadımız.." mal canın yongası" dırın daha bir dışında oluyor bu ekipman işi....be mübarek anlayacağım bir dilde yazıver,n'oldu son durum....
Emmiler alamanyada 250 öro. Türkiyede iki büklümdür fiyatı .
Yahu lazut bu kamira resimde çekmekte,,accık araştırsana a be müslüman..
Herşiyi hazır bekliyorsunuz gali..
Layloma devam edersen görürsün egede tayin mertebeni, o bölgelerin tuzlu suyu fazladır oranın,, orada hiç şansın yok keza..Dedi dersin,,Hah ..!!
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229029 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021119 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Instagram Hesabını Silme Güncel Anlatım 2024