Fotoğrafçılık Forumları
Memory Stick C:13:01 Arızası
Merhaba arkadaşlar
sony dsc f 717 model makinemde çektiğim bazı fotoğ. silerken C:13:01 gibi bir kod ve format arızası ile karşılaştım makineden ve pc den formatı denedim olmadı
128 mb olan kartımı kurtalabilirmiyim?
Bu makineden kullanan bir arkadaşın Türkçe kullanım kılavuzunu fotokopi yapabilirmiyim?
teşekkürler
aynı hatayı ben de yeni aldığım sony dsc h2 makinemle yaşadım. sony makinelerde çok sık karşılaşılan bir problem.
ben bir çözüm bulamadım ve kartı takas ettim.
ben 2 yıldır kullanıyorum geri vermek gibi bir alternatifim yok kaldiki doğubanktan almıştım
Arkadaşlar benim problemim çözüldü.
dün makine üzerinden tekrar format atmayı denedim daha önce defalarca denemiştim ama bu sefer işe yaradı şu an kartım çalışıyor.
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
ışığınız bol olsun
selam bende de sony f 828 var ve c:13:01 hatası aldım en son bıraktığımda makina sağlamdı. sorunsuzdu.. sabah tekrar acıp kart taktığımda bu hatayı verdi siz nasıl çözdünüz. bilgilendirriseni,z sevinirim.. teşekkurler
selam bende de sony f 828 var ve c:13:01 hatası aldım en son bıraktığımda makina sağlamdı. sorunsuzdu.. sabah tekrar acıp kart taktığımda bu hatayı verdi ve hiç bir kartı okumuyor ..siz nasıl çözdünüz. bilgilendirriseni,z sevinirim.. teşekkurler
mrb sorununuza cvb vermek isterdim ama ben daha çok yeniyim.sizden bir ricam olacak abimin canon makinesi var IXUS 850 IS ve daha birkaç foto çekmeme rağmen hemen hafıza kartı hatası verdi ve artık çekim yapmıyor .çok fazla moralim bozuldu umarım çözüm bulabilirim abimin bana olan güvenini sarsmak istememşimdiden çok teşekkür ederim...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Alpha Kameralarda Memory Recall Nedir?
25 Şub. 2020, 13:42 yucelozel
0274125 Şub. 2020, 13:42
yucelozel -
-