Fotoğrafçılık Forumları
Hafıza Kartı Kaliteyi Etkiler Mi?
merhabalar..benim merak ettiğim bir konu var..hafıza kartları fotoğrafın kalitesine herhangi bir katkı da bulunur mu... şu anda markasız bir hafıza kartım var ve sandisk ultra II almayı düşünüyorum. ne yararını görürüm?..saygılar bu arada makinam kodak Z740..
tahminim etkilemez
SanDisk Ultra II SD kart saniyede 9 Mb Yazma ve 10Mb Okuma hızına sahiptir. (Kartı kart yapan d abu zaten)Tüm işlemlerin için daha yüksek hız sunar. Profesyonellerin ve ileri düzey fotoğrafçıların ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilmiş ve optimize edilen bir karttır.
Benim bildiğim bu kart (SanDisk Ultra II SD Kart)
-Moda
-Doğa
-Sportif fotoğrafçılar
bu alanlarda çok işe yarıyor.
Son olarak genel birşeyler eklemek gerekirse bu kart hakkında bilgi olarak,diyebileceğim, yüksek saklama kapasitesi(aldığın ölçüye göre değişecek) + Çok düşük güç üretimi (Diğer önemli bir özellik-gerçi diğer kartlardan ayıran bu.Normal kartlar 3.3V çeker) + son olarak da büyük dosyaları kolayca kopyalayabilmesi. (En iyi kalitede çekilmiş bir fotografı düşün mesela)
senin soruna cevap olarak da kaliteyi etkilemez.
#SWING' tarafyndan 21.03.2006 21:33:43 tarihinde düzenlendi.
teşekkür ederim esoes ve SWING ... bilgilendirdiniz beni.... en kısa zamanda temin edelim bari saygılar..
hafıza kartının fotoğraf kalitesine hiç bir etkisi yoktur. hızlısına daha hızlı yazılır,yavaşına daha yavaş. kalitede milim fark olmaz ama
Rica ederim....
herkese teşekkür ederim bilgi için.. saygılar..
kesinlikle etkilemez
Etkilemez
Hızı etkiler... Bazen de fotoğrafları bozar... Ard arda çekim yapmak durumunda kaldığınzda fotoğraf alamayabilirsiniz...Veya bir sür kart üstünde duran kartınızdaki resmin yarısını veya tamanını gri görebilirsiniz...Bir de yükleme yaparken baygınlık geçirebilirsiniz...Ancak bunları resimd kalite sorunu olarak niteleyemeyiz... Kalite bakımından bir problem olmaz merak etmeyin...
arkadaşım o kart sadece senınde dedıgın gbi sadece hafıza kartı ama eger makınen kartı kaldırmıyorsa bazı teklemeler olur en uygun kartı almalısın yani dedigin gbi sandisk ultra II.yınede sen emın olmak için yetkili bi servise git.düşün bakalım serçeye ferrari motoru yada ferrarıye serce motoru takarsan nolur bu olayda aynen öle bişey.ok...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Emekli Dijital Kimlik Kartı Oluşturma E Devletten
09 Tem. 2024, 03:41 prodersler
031709 Tem. 2024, 03:42
prodersler -
İş Bankası İşcep İle Kredi Kartı Borcu Nasıl Ödeni
05 Kas. 2021, 14:03 prodersler
0175705 Kas. 2021, 14:04
prodersler -