Fotoğrafçılık Forumları
Digital Çerçeve
arkadaşlar dijital çerçeve hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı hafızası ne kadar boyutu ne kaç para vs.vs. bilen varsa söylesin lütfen çatlıycam yaaaaa
slm,
gecenlerde farkli amac icin kullanmak istedigim bi philips cercevenin fiyatini sormustum..tam hatirlamiyorum fiyati ama bana 350$ falan demisti..
kolay gelsin.
teşekkürler guronline biraz araştırma yaptım 300$ ile 400$ arası değişiyor ancak boyutları biraz ufak 5,6inc henüz üstünü bulamadım bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
artik ustu icin plazma alcaksin abi...koyacaksin jpg resmini canavar gibi..
hadi kolay gelsin.
he he valla süper fikir ne güzel olur dimi hiç aklıma gelmemişti. Hemen gidip bi plazma alıcam koyarım dükkanda görünen bi yere bağlarım ps ye ooohhh mis
arkadaşlar benden siz bir tüyo yaklaşık 1 hafta içinde yani bayramdan hemen sonra hepsiburada.com a bir bakın minton digital çerçeve 7 inch mp4 ,photo,video,alarm,takvim,saat, uzaktan kumanda ,slayt vss.. satışa çıkıcak hemde yok fiyata .
benden söylemesi
Merhaba,
Ben yurtdışından kendim için 2 tane getirtmiştim; biri fazla olduğu için satyorum. Kısaca bahsetmem gerekirse 7" TFT LCD ekranı var. Fotoğraf makinanızın SD/MMC kartını taktığınız anda otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Ayrıntılar için mail atabilirsiniz. Fiyatı 250 YTL.
digital fotoğraf çerçevesi hak.tüm bilgiler aşağıdaki siteden bulabilirsiniz.
www.impex-digital.com
Merhaba,
Bence fiyatları şu anda oldukça pahalı,
Alırken dikkat
Pikseline dikkat etemek gerek.Çalışma süreleri dahil hafızası,ve pillimi adaptörlümü araştırılması gerek.
Çoğu şu saatler arası çalışsın deyip o saatlerde çalışıyor.
Tabikide amerikada çok daha ucuza var ve çok markada var Türkiyemizde ise tersi.
İyi günler
Digiframe markalı ürünü tavsiye edebilirim....
fiyat performans olarak çok iyi ve servis sorunu yok...
205 ytl fiyatı var...
birkaç satış sitesinde bulunabiliyor... örn. www.ereyon.com.tr
iyi günler
Dijital Fotoğraf Çerçeveleri için
http://www.teknodijital.com/asp/listgroup.asp?group=FOTUR15
#mine05' tarafından 03.12.2007 10:16:23 tarihinde düzenlendi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop'ta Fotoğrafa Kenarlık Yapma Çerçeve Ekle
27 Eki. 2021, 13:17 prodersler
0252827 Eki. 2021, 13:18
prodersler -
Photoshop Psd Gelin Damat Ve Çocuk Çerçeveleri
01 Ara. 2019, 17:18 prodersler
0297001 Ara. 2019, 17:19
prodersler -
Analog Lens'lere Uygun Digital Fotoğraf Makinaları