Fotoğrafçılık Forumları
Yar Bana Bir Çare Medet....
selamün aleyküm ağalar.......
bi maruzatım vardı 3 yıldır fotoğraf ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ama son derece amatörüm ..önce okulun fotoğrafçılık klubüne katıldım ama pek veimli değildizaten benim makinem yoktu sonunda geçen sene makine aldım ama manuel tabii dijital alacak sermeye nerde bende neyse ben makinem var artık diye saf saf sevinirkene önce film ve yıkama paraları belimi büktü neyse dedim sanatçı kişiliğimin böyle küçük meseleler yüzünden yıpranmasını istemedim ama sonra farkettim ki çektiğim fotoğraflar pek bişeye benzemiyo işte bittiğim andır dostlar napıyım ben şimdi içimden fotograf çekmek gelmiyo resmen şevkim kırıldı bi de zaten çok masraflı oluyo yemiyom içmiyom sonra film parası verşyom
varsa derdime bir çare eyletmeyin beni de hemen söyleyin yoksa napiciim hakkında hiçbir fikrim yok
içimden fotograf çekmek gelmiyo resmen şevkim kırıldı
Çekmeyin.
çekmeyin + 1
forumdan çok galeriye bakın...
fotoğraf çekebilmek de bir yetenektir. yoksa ısrar etmemek lazım başka alanlara yönelin isterseniz
sağolun yaa şevkim geldi yine birden ..neyse cidden yardım eder bi yol gösterirsiniz diye sormuştum umduğumdan daha çok yardımcı oldunuz neyse hepimiz bu başlık hiiç açılmamış gibi davranalım olur mu
Efendim öncelikle size çare bulmak haddime değil ama aynı sizin durumunuzda olan arkadaşlarım var. Öğrenci olduklarından harçlıklarından para biriktirip oradan burada kısıp para arttırmaya çalışıyorlardı. Madem para konusunda sıkıntınız var sizde @arifuzumcu nün dediğini yapın galeriye bakın exif bilgilerini okuyun kafa yorun çok okuyun çok seyredin açığıızı teorik bilgilerle kapatın. Yoksa ben çektim birşeye benzemiyor demek kurtuluş değil.
Fotoğraf masraflı evet katılıyorum göründüğü kadar kolay da değil evet bu da doğru ama hangi güzel iş zorluk çekilmeden yapılabiliyor.
İstekli olmak sorgulamak araştırmak gerek. Her gördüğünüzü çekmeyin kendinize konu bulun. Fotoğraf birazda mükemmeli aramak olduğundan sizinde paranız kısıtlı olduğundan fotoğraf çekerken acımasız olun biraz. En doğru ışığı, açıyı, anı ve değerleri arayın. Galeriyi takip edin hiç olmadı üstbanta merak buyurup bakın.
Sağlıcakla ve fotoğrafla kalın...
teşekkür ederim aalii önerilerin için de ben zaten üst bandı da galeriyi de takip etmeye çalışıyorum aslına bakarsan fotoğraf çekerken rastgele de davranmıyorum ama istediğim gibi olmuyorlar işte yani tam oldu bu sefer diyorum bi heyecanla banyo yaptırıyorum filmlere sonra yine sinir oluyorum istediğim netlikte olmuyo ....neyse zamanla aşarım inşallah bunları siz çekin ekleyin ben izler örnek alırım
çekin çekin siz kimseye bakmayın
emın olun bıgun cok guzel seyler yakalıycaz o dustunuz duruma hepımız zamanında dustuk ve kurtulduk o kadar dusunceden
sıze basarılar dılerım
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme
12 Eki. 2024, 01:02 prodersler
016212 Eki. 2024, 01:03
prodersler -
Telefon İnternetini Bilgisayarda Kullanma İphone - Android
07 Eyl. 2024, 13:15 prodersler
018007 Eyl. 2024, 13:16
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
073404 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-
Bir Mustafa Kemal Yaratmak - Serdar Yıldırım
19 Şub. 2023, 21:39 serdar102
049019 Şub. 2023, 21:40
serdar102 -
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0136209 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -