Fotoğrafçılık Forumları
Sergiden Enstantaneler.. :)
sergiden fotoğraflar..
#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi.
görmemişin bir sergida bir fotografı olmuş, sökmüş geri almış fotografını.
Amma uzattınız kardeşim. Vay enymiş gaijin bekledigimiz gibi cıkmamışmış. Hepiniz hedef sasırtıyosunuz. kendinize yorum yapılmamaması icin bir iki gunah kecisi yaratıyosunuz.
Gaijin desteğim sana.
bu arada bende gelmeden önce gaijini tom cruise bellerdim Ama adam tom ve jerry çıktı napalım.
bende lamazikoyu erkek sanıyordum.
Ayrıca pazarbeyi adam sanıyordum
Zarazara iyi bir insan. Gosterdigi yakınlıktan dolayı tesk ederim bir kez daha.
Lazutu kacırdık yetişemedik. Tanısmak isterdim.
Benim gelmemle birlikte sergiye ilgi azaldı. Herkes bana odaklandır filan. Ondan sorraaacımaa ....
Velhasıl guzeldi. Emine de iyi bir insan nctenk de iyi. Mandy gelmedi gelse iyi olurdu. Severiz onu.
En cokda taraya şaşırdım . Sebebini bilmiyorum.
Acemkızı serginin maskotuydu adeta. Aliş de iyi biri Daha onceden tandıgım insanları yazmaya gerek duymadım.
Kısacası iyiydi. tek eksigim fotograf makinası olmasıydı.
kontrast seninle tanışmadım bile neyime şaşırdın?
ona şaşırdım işte. Tanışamadık bile. herkesle tanıştın benle tanışmadın.
I. gün zaten yoktun. Siteden olan olmayan herkesi ogün tanıdım. II. gün masamızda yoktun, gözüme de ilişmedin. Muhtemelen ya içerde muhattap olmadığım şahısların yanındaydın ya da ben tren garına gittiğim sırada gelip gittin. Rastlamadım çünkü tanımadık kimseye Neyse Kayseri-Ankara yakın Ankara'da bir sergi ve gelen fikir üzerine rehberliğini yapacağım gezimsi bir organizasyon düşünüyorum. Onlarda tanışırız artık
ne sergiymiş be kardesim kac yerde topik acılmıs ??? hangini takip edeceğiz sasırdık valla burayı yeni görüyorum..
cuma ve cumartesi aksamları geldım görebıldigim tum dostlarla tanıstık kısacası memnun ayrıldık ıstanbuldan
ıslerımız olmasaydı tum zamanı orda gecırmek ısterdık tabıı
çok keyifli ve neseli gecti
fotografları takıp ederek o gunu tekrar yasamak guzel..hepinize tesekkur ederım
bır dahaki sergide daha fazla katılımların olması dileğimizdir
iyi akşamlar güzel yurdumun güzel insanları ben burda forumda bir daglı gördüm sanki
sahi biz tanıştıkmı kontrsat
demek öle sanıyodun
şanssızlık işte tara.
Demekki hep oyle denk gelmiş. Tam sen bakacakken ben ayakkabımın bagcıklarını baglamak icin eğilmişim. Tam sen masaya geldiginde ben garnımı doyurmaya gitmişim. Olmamış kısmet değilmiş. Nasip. Hayırlısı.. Ne diyelim.. Bisey demeyelim.
Şimdi korkuyorum ankara gezisine gelmeye. Şİmdi farkedemessin filan. Gidip geldiğimiz yanımıza kar kalır. 25 erde 50 ytl yol parası gider.
lamaziko biz tanışmadık. Cunku ben seni erkek zannetigim icin onurla filan tanıştım. Olmadı dagliyla tanıştım. Şabanersanla tanıştım ama tutturamadım.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
08506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
079104 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2135015 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim
19 Şub. 2023, 21:31 serdar102
041419 Şub. 2023, 21:31
serdar102 -
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
090403 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Podcast: Sedat Pekcanattı Fotoğraf Fonu
01 Ara. 2022, 14:11 miratcenk
0114201 Ara. 2022, 14:12
miratcenk -
Fotoğrafta Çizgiler Çıkıyor :(
16 Nis. 2011, 22:19 articatur
222061529 Eyl. 2022, 02:31
tanselltunmez -