nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

Sergiden Enstantaneler.. :)

sergiden fotoğraflar..

#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Eylül 2007, 22:03 - İp: 85.***.**5.146
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

teşekkürler saadetsa..

izmir organizasyonu da çok iyi olacak!!

Tarih: 16 Eylül 2007, 05:19 - İp: 88.***.**2.129
derya86
derya86 (üye)
İstanbul / Amatör

her yoruma ve fotoğrafa tek tek baktım muhteşem... herkes mükemmel görünüyor. tebrikler. ayrıca bu kareleri biz gelemeyen arkadaşlar için yükleyenlerde sonsuz teşekkürler.... hayırlı sabahlar diyeyimm

Tarih: 16 Eylül 2007, 05:21 - İp: 88.***.**5.42
mucahid-i
mucahid-i (üye)
Bursa / Amatör

Bakıpta imrenmemek elde değil.
Gelemeyenlerede buradan dostluk tablolarını izlettirdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun
Dostluğumuz daim olsun İnşaAllah.

Tarih: 16 Eylül 2007, 06:32 - İp: 85.***.**0.77
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar.

Tarih: 16 Eylül 2007, 08:59 - İp: 88.***.**0.211
arasdağlı
arasdağlı (üye)
İzmir / Amatör

izmirli olarak izmir sergisinde bende varım

Tarih: 16 Eylül 2007, 09:12 - İp: 81.***.**7.51
elalarini
elalarini (üye)
Ankara / Amatör

Yoldan geldim. Biraz önce eve girdim ve baktım ki birisi benim için bilgisayarı açmış. Direk daldım siteye tabi ki Üşenmeden 21 sayfayı okudum

Gencer abi.. Selamını aldık Keşke sende gelmiş olsaydın. Ayrıca yakışıklı demişsin. Bu benim yakışıklı halim değil. Saç sakal birbirine girdi diye bi gün önceden kestirdim. Ampul gibi parladım maşallah. Yoksa benim avatarım photoshoplu değildir Bizden de selamlar...

Çağdaş abi de geldi sergiye.. Çok iyi etti onu da görmüş olduk. Kendisi bir ara pazarbeyden korktuğunu ağzından kaçırdı. Sanırım artık sataşmaz.

Onur abiye ne kadar teşekkür etsek azdır.. Necat abi de en az onun kadar yoruldu tabi. Netfotoğrafa böyle bir imkan sundunuz. Bu kadar insanı bir araya getirdiniz. Çok sağolun abilerim

Sitenin yeni sayılacak üyelerinden Tara ile de tanıştık. Necat abi ile yaptıkları muhabbet bizleri bitirdi tabi. Fakat ne yazık ki foruma aktarılması mümkün değil.

Mustafa abi.. Sen ve hanımını göremedik. İnşallah İzmir'de de olur da o zaman görüşürüz. Sen İzmir ayağını ayarla, gelmezsem ...

Son olarak fotoğrafları çekenlere (biricik ablama ) ve nedimy arkadaşıma çoooooooook teşekkürler.

Ha birde.. Gelmeyenler..
Sizin için üzülüyorum

#ege77' tarafından 16.09.2007 09:31:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Eylül 2007, 09:13 - İp: 88.***.**9.92
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Süper,süper, süper...

Kıskandım gerçekten, bir sonraki fuarda fuarı organize eden firma muhtemelen fuar alanının yarısını bize ayırmak zorunda kalacak.

Panctom, İzmire de böyle bir organizasyon yakışır. Bir akşam bir araya gelelim.

Tarih: 16 Eylül 2007, 09:44 - İp: 88.***.**1.40
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ege 77 hoşgeldin evene.Al sana senen foton. İyi çekmişmiyim.Tabiki iyi çekmişim ama sorayım genede.
Dur bide gaiöjinin benim yanımda süt dökmüş kediye döndüğü korku karesini koyayım.

Tarih: 16 Eylül 2007, 10:01 - İp: 88.***.**4.58
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Alın size gaijin. Yakışıklı çocuk Allah için. Ayrıca bana uzun süre kal gitme misafirimiz ol dediği içinde teşekkür ederim. [>:D

Tarih: 16 Eylül 2007, 10:03 - İp: 88.***.**4.58
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bİrde belirtmeden geçemeyeceğim. Fdiker gelmemiş tebrik mesajı göndermiş.Olacak işmi ya. Site sahibinin iki eli çocuklarının okul işinde olsa gelmesi lazımdı. Cık cık cık olmaz ki ama.

Tarih: 16 Eylül 2007, 10:05 - İp: 88.***.**4.58